"Zerowy" dzień ważności

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2449
  • 9322
  • 98

"Zerowy" dzień ważności

W jakich usugach nie ma już tzw. "zerowego dnia ważności"?

Zauważyłem, że w NL już nie ma "zerowego" dnia ważności, choć może być to trudne do zaobserwowania.

PS. Zmieniono chyba jak czysta SZKOLA (SMS na 364) na dawała dwa dni NL 1.09.2026.

Dzisiaj czysta SZKOLA daje 3 dni ważności NL.

PS.

Taka kosmetyczna zmiana ukrywająca likwidację 1 dnia w NL przy czystej aktywacji lub przywróceniu NL.

5 ODPOW. 5

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 130
  • 376
  • 1

"Zerowy" dzień ważności

Nie jest to prawda

w ten piątek miały się odnowić rozmowy

pierwszego wrzesnia użyłem promocji szkoła 

termin odnowienia przesunął się od razu na najbliższy poniedziałek, czyli o trzy dni tak jak pisano w promocji 

żadne dwa dni tylko normalnie trzy jak miało być 

jeżeli komuś termin odnowienia usługi przesunął się o dwa dni zamiast trzy dni to niech zlozy reklamacje w orange  

• 2449
  • 9322
  • 98

"Zerowy" dzień ważności

@jawwa2026 znowu nie kumasz.

Najbliższe odnowienie NL cyklicznego będziesz miał w dniu, w którym licznik ważności NL=1 dzień a poprzednio miałes w dniu w którym licznik ważności NL = 0 dni.

Przy ciągle ważnej usłudze cyklicznej lub ciągle ważnym NL jednorazowym to tylko kosmetyka.

Co innego jak korzystało się z zawieszenia usługi cyklicznej.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 130
  • 376
  • 1

"Zerowy" dzień ważności

@andrzej1441napisał(-a)

@jawwa2026 znowu nie kumasz.

Najbliższe odnowienie NL cyklicznego będziesz miał w dniu, w którym licznik ważności NL=1 dzień a poprzednio miałes w dniu w którym licznik ważności NL = 0 dni.

Jeden dzien nazywa się piątek 

drugi dzień, ustawiony przez promocję szkoła, nazywa się poniedziałek 

więcej kumać nie musze bo po co mam się zajmować tym jak wyliczane są dni w systemach orange, NL1 albo NL0+3

Nie potrzebuje tej wiedzy bo można zapłacić jedną złotówkę więcej na miesiac i nie zawracać sobie tym głowy  

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2628
  • 12386
  • 76

"Zerowy" dzień ważności

@andrzej1441  dzisiaj przy aktywacji nowego numeru na kartę za 5 zł pokazało 4 dni NL. Natomiast pakiet 10 GO za 79 zł aktywował się "po staremu" do 18-go.

• 2449
  • 9322
  • 98

"Zerowy" dzień ważności

Ciągle robią jakieś kosmetyczne zmiany w systemie.

Nie wiem czy kosmetyka wynikała z dużej liczby reklamacji po wyslaniu SMS SZKOLA na poczatku promocji.

Tytuł tematu wynika z otrzymywanych SMSów informacyjnych o terminie odnowienia NL cyklicznego u kilku osób.