Nie można wyświetlić tego widżeta.

pomoc

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 0
  • 0

pomoc

Witam, moim problemem jest brak możliwości wysylania sms premium, moja taryfa to orange YES. Konto zostalo doladowane za 30. A po kontakcie z konsultantem na czacie dowiedzialem sie ze nie mam zadnych blokad, ale musze odczekac 24h ktore minely:/

16 ODPOW. 16

Poziom 27, Znawca Przestworzy
  • 395
  • 908
  • 43

pomoc

Dostajesz jakiegoś zwrotnego SMSa, że nie można wysłać, czy komunikat na telefonie. Jaka jest treść dokładnie tego komunikatu / SMSa?

• 7
  • 0
  • 0

pomoc

Komunikat na telefonie "wiadomosc nie zostala wyslana"

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

pomoc

Spróbuj pobrać ze sklepu z aplikacjami inną aplikację do wysyłki sms, ew sprawdź uprawnienia do wysyłania sms w ustawieniach dev aplikacji.
Anonim

Nie dotyczy

pomoc

@Emcemilosz, samemu nie możesz w aplikacji MO sprawdzić poziom zabezpieczeń blokadami? Może trzeba popatrzeć w ustawienia telefonu i ewentualnie wyczyścić śmieci. Bo zlecenia trochę czasu zabierają.

• 7
  • 0
  • 0

pomoc

Sprawdzalem swoje blokady w aplikacji orange i nie mam zadnej, limit wylaczylem calkowicie, a karty uzywalem w 2 telefonach

Anonim

Nie dotyczy

pomoc

@Emcemilosz, jak nie masz ewentualnej blokady windykacyjnej za nieopłacone wcześniej rachunki (tego nie wiemy, jak telefon funkcjonował poprzednio), to spróbuj samodzielnie dokonać weryfikacji konfiguracyjnej ze strony https://www.orange.pl/omnibook/konfiguracja-internetu-mms-i-sms-w-telefon-1#

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

pomoc

A na jaki numer chcesz wysłać wiadomość? Jesteś w Polsce czy za granicą?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

pomoc

PS. Sprawdziłem bym jeszcze z inną aplikacja do wiadomości. Może w obu telefonach aplikacja do sms nie ma uprawnień do wysyłki smsów na krótkie numery.

• 7
  • 0
  • 0

pomoc

Numer 92505, jestem w Polsce