- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W regulaminie Elastycznego pakietu... podana jest następująca informacja
"Kolejność wykorzystywania środków na transfer danych jest następująca: Wszelkie usługi multimedialne aktywne na koncie Abonenta; Bonusy na transfer danych z doładowań konta; Elastyczny Pakiet Internetowy bez limitu Pozostałe pakiety internetowe w wersji jednorazowej; Pozostałe pakiety internetowe w wersji cyklicznej; Inne usługi internetowe (np. poprzednie wersje pakietów internetowych dostępnych w Orange na kartę); Środki do wykorzystania na transfer danych w ramach Konta Promocyjnego; Środki pochodzące z doładowań konta"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pakiety Internetowe
przy pakietach zazwyczaj jest informacja w jakiej kolejności, po czy przed jakim jest dany pakiet zużywany...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pakiety Internetowe
tak jak pokazałem na dołączonym screen'ie z aplikacji Mój Orange widzę kiedy to się kończy, chodzi mi o zmianę priorytetu pakietów. Niestety nie mogę znaleźć nigdzie takowej opcji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pakiety Internetowe
Nie ma takiej możliwości, pakiet z promocji BONUS 10 GB jest wykorzystywany jako pierwszy. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W regulaminie Elastycznego pakietu... podana jest następująca informacja
"Kolejność wykorzystywania środków na transfer danych jest następująca: Wszelkie usługi multimedialne aktywne na koncie Abonenta; Bonusy na transfer danych z doładowań konta; Elastyczny Pakiet Internetowy bez limitu Pozostałe pakiety internetowe w wersji jednorazowej; Pozostałe pakiety internetowe w wersji cyklicznej; Inne usługi internetowe (np. poprzednie wersje pakietów internetowych dostępnych w Orange na kartę); Środki do wykorzystania na transfer danych w ramach Konta Promocyjnego; Środki pochodzące z doładowań konta"