- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange free Bez limitu + 6TB
Witam
Jak potrzebujesz możesz miec 1TB + bez limitu za 5zl na 5dni (jeśli go masz wydłuży to czas o te 5 dni). Doładuj za 5zl w apce i wybierz pakiet na rok za 365zl. Dostaniesz 5dni + ponad 1TB. Sprawdzone wielokrotnie
Moim zdaniem to obecnie najlepsza oferta.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Orange faktycznie można sporo GB uzyskać na obecnych i/lub nowo aktywowanych numerach. Promocji jest co niemiara, aby wiedzieć tylko jak aktywować.
Fajnie @Archi że dzielisz się swoimi spostrzeżeniami co do uzyskania możliwie największej ilości GB. Wspomnianą ilość GB uzyskujesz na starterze zakupionym online, czy w sklepie/salonie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer używany od lat z usługą za 365zl na rok. Odkryłem przypadkiem przy próbie przedłużenia na kolejny rok (myślałem że mając 5zl na koncie będę musiał doładować za 360). Także można używać na dowolnym nr.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Archi warto zapoznać się z tematem:
Uchroni przed niespodziewanym znikaniem środków z konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli tak, najlepiej jeśli na koncie jest 0 zł - wtedy doładowujemy za 5 zł.
Następnie przechodzimy do pakiety i usługi, klikamy wyszukaj i wyszukujemy Bez limitu do wszystkich (wersje jednorazowe).
a)Jeśli posiadasz taką usługę to klikasz przedłuż usługę > wybierasz na dłużej > klikasz opcję Bez limitu + 1 TB w 5G na 365 dni które kosztuje 365 zł (ale, że nie masz tyle na koncie to zabiera 5 zł, aktywuje na 5 dni i daje i tak ten 1 TB),
b) Jeśli nie posiadasz, to wyszukujesz tak samo, tylko wtedy od razu pojawia się opcja wykupienia bez napisu "przedłuż usługę".
Trochę chaotycznie to napisane.. W tytule 6 TB, w opisie 1 TB.
Ale już ogarnąłem co i jak.
Ok, działa również na starych starterach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fakt w tytule pisałem o tej ofercie w ujęciu miesięcznym 6 X 5 dni = 30 czyli miesiac (tak jak doładowałem). Po screenach widzę że ogarnąłes teraz wystarczy że powtórzysz jeszcze 5x i będziesz miał bez limitu na miesiąc + 6TB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratuluję znaleziska, ciekawy i opłacalny sposób. Raczej nie było to zamierzone.. Ten 1 TB za jedyne 5 zł może namieszać (o ile nie naprawią, skoro się tutaj pojawiło :v).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@fargovitaenapisał(-a)Gratuluję znaleziska, ciekawy i opłacalny sposób. Raczej nie było to zamierzone.. Ten 1 TB za jedyne 5 zł może namieszać (o ile nie naprawią, skoro się tutaj pojawiło :v).
Też nie sądzę żeby to było zamierzone ale moim zdaniem jest zgodne z regulaminem (1TB dostajemy za sam fakt aktywowania w aplikacji). Nawet jeśli to wycofają raczej nie zabiorą TB które już dostałeś bo wiedzą o tym od kilku dni (poinformowałem ich na infolini i konsultant przekazał do działu technicznego). A niech tam dołożyłem jeszcze 2msce i tak korzystam z usługi a kiedyś się przyda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obawiam się, że upublicznienie tego błędu jest kontrefektywne i szybko doprowadzi do jego załatania i być może wstecznego odebrania nienależnych świadczeń. Już raz Orange zabrano zabrało świadczenia nabyte z zatrutego drzewa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Eee tam myślisz że wola stracić klienta czy oddać TB...A zresztą to jest zgodne z regulaminem usługi...1TB dostajemy za fakt aktywowania w apce. Poza tym informowałem ich o tym wcześniej niż tu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »