orange free Bez limitu + 6TB

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 13
  • 55
  • 0

Witam 

Jak potrzebujesz możesz miec 1TB + bez limitu za 5zl na 5dni (jeśli go masz wydłuży to czas o te 5 dni). Doładuj za 5zl w apce i wybierz pakiet na rok za 365zl. Dostaniesz 5dni + ponad 1TB. Sprawdzone wielokrotnie 

Moim zdaniem to obecnie najlepsza oferta. 

Pozdrawiam 

15 ODPOW. 15

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21991
  • 65031
  • 873

W Orange faktycznie można sporo GB uzyskać na obecnych i/lub nowo aktywowanych numerach. Promocji jest co niemiara, aby wiedzieć tylko jak aktywować.

Fajnie @Archi że dzielisz się swoimi spostrzeżeniami co do uzyskania możliwie największej ilości GB. Wspomnianą ilość GB uzyskujesz na starterze zakupionym online, czy w sklepie/salonie?

• 13
  • 55
  • 0

Numer używany od lat z usługą za 365zl na rok. Odkryłem przypadkiem przy próbie przedłużenia na kolejny rok (myślałem że mając 5zl na koncie będę musiał doładować za 360). Także można używać na dowolnym nr.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21991
  • 65031
  • 873

@Archi warto zapoznać się z tematem:

https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Orange-Free-Na-Kart%C4%99-zamiana-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-dni-b...

Uchroni przed niespodziewanym znikaniem środków z konta. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 47
  • 206
  • 3

Czyli tak, najlepiej jeśli na koncie jest 0 zł - wtedy doładowujemy za 5 zł.

Następnie przechodzimy do pakiety i usługi, klikamy wyszukaj i wyszukujemy Bez limitu do wszystkich (wersje jednorazowe).

a)Jeśli posiadasz taką usługę to klikasz przedłuż usługę > wybierasz na dłużej > klikasz opcję Bez limitu + 1 TB w 5G na 365 dni które kosztuje 365 zł (ale, że nie masz tyle na koncie to zabiera 5 zł, aktywuje na 5 dni i daje i tak ten 1 TB),

b) Jeśli nie posiadasz, to wyszukujesz tak samo, tylko wtedy od razu pojawia się opcja wykupienia bez napisu "przedłuż usługę".

Trochę chaotycznie to napisane.. W tytule 6 TB, w opisie 1 TB.

Ale już ogarnąłem co i jak.

Ok, działa również na starych starterach.

9LZDFHi

3fFIif2

• 13
  • 55
  • 0

Fakt w tytule pisałem o tej ofercie w ujęciu miesięcznym 6 X 5 dni = 30 czyli miesiac (tak jak doładowałem). Po screenach widzę że ogarnąłes teraz wystarczy że powtórzysz jeszcze 5x i będziesz miał bez limitu na miesiąc + 6TB.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 47
  • 206
  • 3

Gratuluję znaleziska, ciekawy i opłacalny sposób. Raczej nie było to zamierzone.. Ten 1 TB za jedyne 5 zł może namieszać (o ile nie naprawią, skoro się tutaj pojawiło :v).

• 13
  • 55
  • 0

@fargovitaenapisał(-a)

Gratuluję znaleziska, ciekawy i opłacalny sposób. Raczej nie było to zamierzone.. Ten 1 TB za jedyne 5 zł może namieszać (o ile nie naprawią, skoro się tutaj pojawiło :v).

Też nie sądzę żeby to było zamierzone ale moim zdaniem jest zgodne z regulaminem (1TB dostajemy za sam fakt aktywowania w aplikacji). Nawet jeśli to wycofają raczej nie zabiorą TB które już dostałeś bo wiedzą o tym od kilku dni (poinformowałem ich na infolini i konsultant przekazał do działu technicznego). A niech tam dołożyłem jeszcze 2msce i tak korzystam z usługi a kiedyś się przyda.

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 907
  • 3181
  • 27

Obawiam się, że upublicznienie tego błędu jest kontrefektywne i szybko doprowadzi do jego załatania i być może wstecznego odebrania nienależnych świadczeń. Już raz Orange zabrano zabrało świadczenia nabyte z zatrutego drzewa.

• 13
  • 55
  • 0

Eee tam myślisz że wola stracić klienta czy oddać TB...A zresztą to jest zgodne z regulaminem usługi...1TB dostajemy za fakt aktywowania w apce. Poza tym informowałem ich o tym wcześniej niż tu.