orange free Bez limitu + 6TB

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 47
  • 206
  • 3

Kolejna ciekawostka zgodna z regulaminem usług bez limitu.

Usługa przedłuża również ważność konta do 365 dni - więc jeśli mamy ważność poniżej 365 dni to za te 5 zł mamy przedłużenie na rok!

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 13
  • 55
  • 0

A to pewnie dlatego że pakiet domyślnie miał być na rok więc i ważność konta wydłużało o tyle.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2315
  • 8544
  • 94

W bez limitu do wszyskich i tak najważniejsze są dni z których korzystamy z usługi, bo liczba GB  to tylko dodatkowy bonus prawie niemoźliwy do wykorzystania.

Nians był dostępny w pewnych warunkach, bo wprowadzono ostatnio (10.03.2026) aktywację bez limitu nawet wtedy, gdy na wybraną opcję nie mieliśmy środków. System wtedy wybiera opcję za mniejsze złotówki, ale ekstra bonus za aktywację w MO, jak napisano, pozostawał bez zmian.

Po tej informacji na forum chyba chwilowo zablokowali aktywację bez limitu jak za mało złotówek.

Nie ma próby wciskania na siłę tańszej wersji, której nie wybraliśmy.

Próbowałam przedłużyć przy 240zł w MO (aplikacja i strona) jednorazowym za 365 zł.

Liczyłem w bezlimitu na pobranie 93 zł i +93 dni +150GB + 1TB za każdą taką próbę, ale nic się nie dzieje.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 178
  • 506
  • 0

A czy te dni NL łączą się z tymi z zeszłorocznej promki 9600GB i wystarczy 6x aktywować ten NL za 5zł na 5 dni aby mieć 6TB które będzie miało zsumowaną ważność tak? 

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2315
  • 8544
  • 94

@ŁebDoInteresów  w takiej sytuacji nie zadziała.

Działa nadal gdy np. nie ma się żadnego bez limitu, ewenuatulnie przy jednorazowym NL.

Mając numer z zablokowanymi 6,95 zł, przywróciłem konto - aktywowałem EPI za 1 zł

Następnie próba aktywacji najdłużego NL przy koncie 5,95 zł

Obecny stan  w webowej wersji MO zaskakujący i potwierdzam ze sam pakiet internetu ponad 1TB ważny 365 dni

NL oczywiście tylko 6 dni

dzwonienie 0 złotych - 37 dni

odbieranie - 365 dni

PS. Z dowonych ważnych GB można korzystać nawet w stanie pasywnym konta

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 47
  • 206
  • 3

@fargovitaenapisał(-a)

Kolejna ciekawostka zgodna z regulaminem usług bez limitu.

Usługa przedłuża również ważność konta do 365 dni - więc jeśli mamy ważność poniżej 365 dni to za te 5 zł mamy przedłużenie na rok!

A jednak nie. To doładowanie za 5 zł tak miesza i to ono ustawia ważność konta na 365 dni (oczywiście jeśli nie przekraczamy tej ilości, bo w przypadku przekroczenia 365 dni nic nie robi).