- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cuda wianki - zniknęły GB po wyłączeniu usługi cyklicznej za 35 zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PanMarcin każda ingerencja w usługę powoduje działanie na całym pakiecie. Tak samo się sumują jak i dezaktywują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doładowałem za 35, włączyłem pakiet cykliczny bez limitu za 35 i doszło ... 650 GB
Cuda wianki...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I prawidłowo. Ta promocja GB dotyczy tylko usług cyklicznych. Aktywowanie pakietu NL jednorazowego nie zmienia dotychczas aktywnego NL cyklicznego, dodaje tylko dni ważności oraz kilkadziesiąt GB. Tylko nie wyłączaj aktywnego NL, bo znów stracisz wszystko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1. Wybrałeś jednorazowy NL (bez limitu) za 40 zł, to przedłużyłeś dotychczasowy cykliczny NL z kumulacją GB i dni.
2. Wyłączyłeś bez limitu to go nie masz. GB tez nie masz bo są razem z bez limitu-NL
Wszystko jest opisane w regulaminach.
Chciałeś większą paczkę to trzeba było włączyć nowy cykliczny NL i odpowiednią promocję dedykowana danemu cyklicznemu.
PS.
Osobiście promocyjną zmianę za 15 zł na cykliczny bezlimitu ze 100GB i dedykowaną promocję 7600GB wykorzystałem tak, że za te 15 zł korzystam się z GB w NL dodatkowo przez 61 dni
Karta i tak idzie do kosza, to mogłem sprawdzić stary niuans, który działał przy starych promocjach 2400GB, 4800GB i 5400GB.
Stan numeru po aktywacji 7600GB 5.04.2025
Nie zawsze oczekujące GB na stronie są pokazywane.
Stan numeru przed aktywacją spóźnionej primaaprilisowej Wiosny
Może w maju wyrównam ważności GB w NL jednorazowym NL. Najlepiej jakby był promocyjny darmowy.
PS2. Na screenie widoczne są wszystkie doładowania na nr przeniesionym na początku 2024r.
PS3. Dlatego nie lubię atomatycznej aktywacji dedykowanych promocji np. jak w promocji do 20 kwietnia zamieniającej startowy NL na 5 dni na NL na 30 dni z promocją 2400GB.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »