cuda wianki - zniknęły GB po wyłączeniu usługi cyklicznej za 35 zł

ROZWIĄZANE

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 13882
  • 129

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1485
  • 5924
  • 57

@PanMarcin  każda ingerencja w usługę powoduje działanie na całym pakiecie. Tak samo się sumują jak i dezaktywują.

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 8
  • 28
  • 0

Doładowałem za 35, włączyłem pakiet cykliczny bez limitu za 35 i doszło ... 650 GB

Cuda wianki...

650.png

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2978
  • 7832
  • 201

I prawidłowo. Ta promocja GB dotyczy tylko usług cyklicznych. Aktywowanie pakietu NL jednorazowego nie zmienia dotychczas aktywnego NL cyklicznego, dodaje tylko dni ważności oraz kilkadziesiąt GB. Tylko nie wyłączaj aktywnego NL, bo znów stracisz wszystko.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2158
  • 7741
  • 88

@PanMarcin:

1. Wybrałeś jednorazowy NL (bez limitu) za 40 zł, to przedłużyłeś dotychczasowy cykliczny NL z kumulacją GB i dni.

2. Wyłączyłeś bez limitu to go nie masz. GB tez nie masz bo są razem z bez limitu-NL

Wszystko jest opisane w regulaminach.

Chciałeś większą paczkę to trzeba było włączyć nowy cykliczny NL i odpowiednią promocję dedykowana danemu cyklicznemu.

PS.

Osobiście promocyjną zmianę za 15 zł na cykliczny bezlimitu ze 100GB i dedykowaną promocję 7600GB  wykorzystałem tak, że za te 15 zł korzystam się z GB w NL dodatkowo przez 61 dni

Karta i tak idzie do kosza, to mogłem sprawdzić stary niuans, który działał przy starych promocjach 2400GB, 4800GB i 5400GB.

515-NL650.png

Stan numeru po aktywacji 7600GB 5.04.2025

Nie zawsze oczekujące GB na stronie są pokazywane.

NL2.png

Stan numeru przed aktywacją spóźnionej  primaaprilisowej Wiosny

Może w maju wyrównam ważności GB w NL jednorazowym NL. Najlepiej jakby był promocyjny darmowy.

PS2. Na screenie widoczne są wszystkie doładowania na nr przeniesionym na początku 2024r.

515_doładowania.png

PS3. Dlatego nie lubię atomatycznej aktywacji dedykowanych promocji np. jak w promocji do 20 kwietnia zamieniającej startowy NL na 5 dni na NL na 30 dni z promocją 2400GB.