- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zwrot środków
Na czacie napisali mi,że numer z końcówką 68 nie jest aktywny i należy go zarejestrować. Dzięki za pomoc. Spróbuję jeszcze raz wbić się na ten czat. Zobaczymy co da się zrobić.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zwrot środków
@EwcciaKal1983 jeśli numer nie aktywny, to duża szansa na zwrot kasy, czatuj do skutku, nie daruj tych 25zł, napisz zgłoszenie o zwrot środków na twoje konto!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zwrot środków
@EwcciaKal1983 to trudna sprawa, aby odzyskać środki z numeru który został doładowany. Miałem przypadek doładowania numeru zarejestrowanego, dostałem odmowę, jak wystąpiłem o zwrot środków. Być może z numerem niezarejestrowanym będzie inaczej. Zawsze warto spróbować. Jeżeli miałby być uznany zwrot środków, to nie nastąpi to podczas rozmowy z konsultantem. Trzeba zgłosić reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zwrot środków
@EwcciaKal1983 pozostaje tylko reklamacja. Ciekawe czy uznają. Szkoda, że nie robiłaś tego przez bankowość bo wtedy Blue Media uznaje zwrot jak nie było zużycia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zwrot środków
@Kimiriko czy przez stronę Orange, czy przez bank, transakcje obsługuje BlueMedia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur nie wiem dlaczego mnie się coś pokręciło, że to przez formułę Dolicz do Rachunku. Tu jest link gdzie można uderzyć do Blue Media.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zwrot środków
@Kimiriko fajnie, nie wiedziałem, że BlueMedia udostępniają taki formulaż. Jak miałem problemy z doładowaniem, to dzwoniłem do nich.
@EwcciaKal1983 może zamiast prosić Orange o przeksięgowanie, warto skorzystać z podpowiedzi @Kimiriko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zwrot środków
Dziękuje, wczoraj już wypełniłam formularz i wysłałam.
Pozdrawiam
Skorzystałam z podpowiedzi @Kimiriko . Formularz wysłałam wczoraj. Zobaczymy co będzie dalej bo z Orange ciężko się dogadać.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zwrot środków
@EwcciaKal1983 jakoś się nie dziwię, że Orange nie jest chętne zwracać kasę skoro sama podałaś im taki numer.
A tak z czystej ciekawości czemu nie puściłaś po prostu z konta doładowania?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »