- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam wszystkich,
moja mama kupiła karte Orange Smart za 5zł. Karta jest zarejestrowana i mozna z niej korzystać. Problem pojawia sie po kazdym doładowaniu konta. Przy kwocie 100zł doładowania pojawia sie na telefonie komunikat którego nie mozna ominąć gdyz jest tylko opcja "ok" i po jej zatwierdzeniu pobiera zawsze połowe srodków z doładowania - moze mi ktos powiedziec o co chodzi ?
Karta i taryfa to: Orange Smart. Stan konta gl. 0,05gr. promocyjnego 3zl - 15dni.
Dodam jeszcze ze po aktywacji konta nie byly uruchamiane zadne dodatkowe usługi.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powinna być też opcja "Anuluj". Jeśli nie działa, powinna zadziałać opcja czerwonej słuchawki na telefonach z klawiaturą sprzętową.
Możesz skontaktować się w dowolny sposób z biurem obsługi (Mój Orange > Nowe złogszenie, Czat od pn-pt 7-21:30, infolinia 24h/7d) i poprosić o wycofanie zgód marketingowych. W ciągu 24 godzin od ich zablokowania, te propozycje nie będą się pokazywać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znikajace pieniadze po doładowaniu
@edit: proponuję rejestrację numeru na Mój Orange. Będziesz miał tam wszystko dokładnie rozpisane...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Komunikat wygladał mniej wiecej tak: "Czy chcesz dzownic do wszystkich i wysyłac sms do wszystkich za darmo za jedyne 25zł miesiecznie" i to nie był sms tylko jakby "komunikat" z opcja tylko na "ok"
Dla potomnych - rozwiazanie problemu - podczas pojawiajacego sie komunikatu po doładowaniu nalezy wyłaczyc telefon i komunikat ponownie sie nie pokazuje. Troszke wyjście z problemu na siłe no ale działa.
Co do BOKu napewno zadzownie
Dzieki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powinna być też opcja "Anuluj". Jeśli nie działa, powinna zadziałać opcja czerwonej słuchawki na telefonach z klawiaturą sprzętową.
Możesz skontaktować się w dowolny sposób z biurem obsługi (Mój Orange > Nowe złogszenie, Czat od pn-pt 7-21:30, infolinia 24h/7d) i poprosić o wycofanie zgód marketingowych. W ciągu 24 godzin od ich zablokowania, te propozycje nie będą się pokazywać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuje za odpowiedz póki co problem się nie pojawia. W razie czego spróbuje z "czerwona słuchawka" ,słowa 'Anuluj' wlasnie nie było i dlatego postanowiłem zapytac na forum.
Napisze w sprawie reklam.
Problem rozwiazany.