- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysłałem dużo SMS-ów z życzeniami na święta i zablokowano mi numer
SMS obecnie powinien zniknąć, to relikt XX wieku 😎
@atlas_cudow z twojego posta nic nie zrozumiałem, ale nie ważne, znikam, bo posty moje, pewnie w Poniedziałek znikną 😃
Jedno napiszę w temacie, za długich SMS nie czytam i tych pisanych automatycznie, gro znajomych tak samo 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sam układałem sam składam praktycznie od początku jak były nielimitowane rozmowy i sms-y krótkie krótkie sms-y bo jak jeszcze miałem kilkanaś kilka lat temu Nokię 206 takiego ręczniaka to wtedy to co praktycznie cztery pięć godzin
Filmik i jeszcze wysyłać mms-em żebym mój aparat telefoniczny po trzech czterech mms-ach zdechł no bez przesady A my mieliśmy już tutaj kończyć temat jak zobaczę administrator to nas
________
* Edycja wpisu - Bartłomiej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@STARYWYGA Możesz poszukać aplikacji/opcji, która umożliwi wprowadzenie odstępu czasowego pomiędzy kolejnymi wysyłanymi wiadomościami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@STARYWYGA na co dzień zwykły dużo piszesz SMSów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie raczej nie są takie dni że w ogóle nie dzwonię i nie wysyłam sms-ów przeważnie taka średnia to jest 20 30 sms-ów na dzień No a jak się czy coś trzeba grubszego zrobić bo ja też zbieram przesyła informację żeby mi pomagali ludzie to idą no to idzie większa ilość no ale to można przecież
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)SMS obecnie powinien zniknąć, to relikt XX wieku 😎
😎
No bez takich... wiesz ile usług opiera się na sms-ach??? To nie może ot tak sobie zniknąć 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)SMS obecnie powinien zniknąć, to relikt XX wieku 😎
@atlas_cudow z twojego posta nic nie zrozumiałem, ale nie ważne, znikam, bo posty moje, pewnie w Poniedziałek znikną 😃
Jedno napiszę w temacie, za długich SMS nie czytam i tych pisanych automatycznie, gro znajomych tak samo 😎
Uwielbiam stwierdzenia tego typu. Bo Ty używasz pewnie RCS albo komunikatorów, to niech zniknie.
Dużo usług działa nadal na SMS. Druga sprawa przy tym relikcie nie wymaga się od Ciebie dostępu do internetu. Nie raz i nie dwa miałem tak, że wysyłałem SMS-y przy szczątkowym nawet zasięgu 2G. To jeszcze nie te czasy, że Hot-Spot masz na każdym słupie ulicznym w mieście, na wsi. czy innych miejscach w górach.
Ja też pragnę sobie wyłączenia 2G szybciej niż to możliwe, ale no nie da się. Poza tym SMS/MMS działa elegancko w przez LTE i może nawet 5G, więc co komu będzie przeszkadzało, aby został.
- « Poprzedni
- Następny »