- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pytanie nie dotyczące aplikacji. Czy aktywowanie opcji "Więcej czasu na wszystko" za 29 złotych powoduje że kolejne doładowania konta (dowolnym nominałem) nie będą przepadać w czasie trwania ważności konta tak samo jak w opcji "Konto Ważne Rok"? Innymi słowy czy te doładowania w "Więcej czasu na wszystko" będą się tak samo kumulować jak w "Konto Ważne Rok"?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@miskens21 , w ramach testów, aktywowałem wszystkie w/w usługi na jednym ze swoich numerów. 😊
Poniżej kolejność i Screeny:
1. Za darmo w Orange, był już aktywny na tym numerze.
2. Doładowałem konto 2 x 10zł. (przed doładowaniem na koncie było 11zł) przez aplikację Mój Orange zgodnie z Regulaminem 300GB. Następnie wysłany SMS o treści START na 811.
3. Aktywacja Więcej czasu na wszystko przez Mój Orange w pozycji przedłuż ważność środków.
4. Aktywacja Numer bez limitu w Mój Orange.
5. Rozmowy SMS, MMS bez limitu do wszystkich *101*1*1#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Więcej czasu na wszystko
@miskens21 jeżeli masz ustawiony czas ważności konta załóżmy na rok, to jak doładujesz dowolnym nominałem krótszym niż ważność konta, to zsumuje się saldom, ważność zostanie najdalszej daty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Więcej czasu na wszystko
Moja taktyka jest następująca. Chcę aktywować nowy starter (do 31 sierpnia 2022 roku) z Orange na kartę i skorzystać z najnowszej oferty czyli "Internet od wakacji do wakacji w Orange na kartę" czyli 12 paczek z Internetem po 25 GB każda co 31 dni (pod warunkiem doładowania za minimum 5 złotych w przeciągu 31 dni). W następnej kolejności chcę aktywować usługi "Numer bez limitu" oraz "Za darmo w Orange". I na samym końcu przyjdzie mi aktywować usługę "Więcej czasu na wszystko" (kumulacja tych 5 złotych co 31 dni na aktywowanie szybkim kodem
*101*1*1# usługi "Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB" na 1 dzień za 1 zł w przypadku konieczności rozmowy poza siecią Orange w danym dniu). I moje pytanie brzmi następująco -> Czy te wszystkie usługi są ze sobą kompatybilne a konkretniej czy te paczki z Internetem nie wykluczają się z usługą "Za darmo w Orange" (w której przepadają bonusy z doładowań na Internet)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Więcej czasu na wszystko
@miskens21Jak zamierzasz korzystać z Za darmo w Orange od razu na nowym starterze to stracisz bonus startowy 6GB oraz wszystkie bonusy GB za wcześniejsze doładowania.
Najpierw należy należy uruchomić za darmo w Orange (po wykorzystaniu startowego bonusu albo nawet go tracąc). Później zrobić EKO doładowanie za 5 zł dla 5 GB ( w apce do 30.06.2022 dla 10 GB) . Uruchomić 300 GB.startówka ważna na wychodzące jest 31 dni tak od 30 dnia co 2-3 dni kolejne doładowanie za 5 zł aby uzbierać na więcej czasu na wszystko.
Czyli do dyspozycji będzie się miało przez pierwsze 93 dni dni pomijając startowe 6GB
5x5GB +3x25 GB + 5GB(za 6 doładowanie wykonane pomiędzy 63-92 dniem aby przyznało czwarte 25 GB)
ps. Zapomniałem o 5 zł za zgody - też jest rodzaj doładowania.
Na nowym to od razu uruchomiłbym za darmo w Orange.
Następnie wykorzystałbym promocję za zgody, bo dla nowych każde doładowanie 5 zł w podanym terminie powinno umożliwiać uruchomienie 300 GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@miskens21 , w ramach testów, aktywowałem wszystkie w/w usługi na jednym ze swoich numerów. 😊
Poniżej kolejność i Screeny:
1. Za darmo w Orange, był już aktywny na tym numerze.
2. Doładowałem konto 2 x 10zł. (przed doładowaniem na koncie było 11zł) przez aplikację Mój Orange zgodnie z Regulaminem 300GB. Następnie wysłany SMS o treści START na 811.
3. Aktywacja Więcej czasu na wszystko przez Mój Orange w pozycji przedłuż ważność środków.
4. Aktywacja Numer bez limitu w Mój Orange.
5. Rozmowy SMS, MMS bez limitu do wszystkich *101*1*1#