- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, mam pytanko jeżeli ilość dni połączeń wychodzących będzie wynosić 0 przy wykupionym pakiecie bez limitów za 31 zł czy będę mógł normalnie dzwonić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę, że Twoje obawy rozwiąże zapis z
Regulaminu usługi cyklicznej „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”
W załączniku Regulamin. Pkt 44
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta
Hej @xemaro coś takiego znalazłem ale nie wiem czy o to ci chodziło https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte Tutaj są informacje o ofercie i regulamin 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta
Witam, tak chodzi mi o ofertę 1200 GB i chodzi mi o to czy jeżeli normalnie co miesiąc będzie mi się odnawiać za 31 zł to czy ważność konta będzie także równa miesiąc. Pytam ponieważ mam zamiar doładowywać "piątkami" konto i chcę wiedzieć czy wszystko będzie jak należy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta
Tutaj znalazłem na forum Orange @Wojciech z Zespołu Nasz Orange wstawił informacje podeśle linka: https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/do-31-07-2023-1200-GB-za-darmo-przez-rok-dla-posiada... 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta
@xemaronapisał(-a)Witam, tak chodzi mi o ofertę 1200 GB i chodzi mi o to czy jeżeli normalnie co miesiąc będzie mi się odnawiać za 31 zł to czy ważność konta będzie także równa miesiąc. Pytam ponieważ mam zamiar doładowywać "piątkami" konto i chcę wiedzieć czy wszystko będzie jak należy
Jak najbardziej tak, przy cyklicznych usługach ważność konta się przedłuża na wychodzące połączenia, zresztą przy 7 domowych też, teraz w aplikacji widzę też 10 dniówka na internet, za darmo jest, pewnie walentynkowy prezent 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę, że Twoje obawy rozwiąże zapis z
Regulaminu usługi cyklicznej „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”
W załączniku Regulamin. Pkt 44
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś