Nie można wyświetlić tego widżeta.

Ważność konta po doładowaniu

ROZWIĄZANE

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 5
  • 0

Warto?! Orange jest pazerne. Ostatnie zmiany po prostu wyciągają więcej kasy od ludzi. W większości ludzie używający Orange na kartę włączali usługę wszystko za free i paczka GB za 25 zł. Wcześniej ładując za 200 zł dostawało się 230 zł, co pozwalało na opłacenie usługi przez 9 miesięcy, dodatkowo niewykorzystane GB-ty przechodziły na kolejny miesiąc. Obecnie usługa podrożała na 30 zł, a do tego za doładowanie 200 dostajemy tylko 200 zł, co pozwoli nam opłacić usługę przez 6 miesięcy. Dodatkowo niewykorzystane GB-ty przepadają. Tak właśnie Orange dba o stałych klientów. PAZERNOŚĆ BEZ GRANIC.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 579
  • 1129
  • 4

@YoYonapisał(-a)

Tak właśnie Orange dba o stałych klientów.

Stali klienci z aktywacją numeru do 19.09.2019 w dalszym ciągu mogą kupić pakiet za 25zł 😄

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1904
  • 6732
  • 76

A jak potrzeba więcej GB to można jeszcze przejść pakiet no limit za 7 zł na 7 dni a nawet żonglować z pakietami za 7 i 25 zł bo jest jeden licznik automatycznych odnowień.

cykl7.png

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 5
  • 0

Tak wiem, i do kiedy będzie to możliwe, będę z tego korzystał. Pewne w niedalekiej przyszłość i tak to zlikwidują, pozostawią jedynie nową wersję usługi aby wszystko ujednolicić. Chodzi o fakt, że zmiany Orange są na niekorzyść użytkowników oferty. W starej wersji usługi, co miesiąc było więcej o 1GB, co przy cyklicznym odnawianiu usługi po czasie daje duże korzyści.  Sumowanie się niewykorzystanych GB-tów również było bardzo korzystne. Sam uzbierałem kilkaset GB-tów i mogę sobie je wykorzystać jak chce, w jednym miesiącu potrzebuje 2GB a w innym 88GB. Duże doładowania(100 i 200) były promowane bonusem pieniężnym do wykorzystania na co się chce, zazwyczaj powodowało to, że rzadziej musiałem doładowywać konto. Teraz dają GB-ty, których i tak większość nie wykorzystuje. Biorąc nowy starter już nie jest tak fajnie. Jak dla mnie zmiany na minus.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20266
  • 58619
  • 795

@YoYo jest jeszcze opcja nabycia praw na pakiet: Rozmowy i SMS-y + 15 GB. Są dostępne startery z odgórnie włączona usługą, niezależnie kiedy starter zostanie aktywowany. Sprawdziłem, jakieś 1,5 miesiąca temu taki starter aktywowałem i wszystko działa tak jak z przed zmian Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Tu masz informacje na ten temat:

https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Starter-30z%C5%82-Rozmowy-i-SMS-y-bez-limitu-do-wszystkich-1...