- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta na Rok
Dzień dobry.Ostatnio skorzystałem z usługi Ważność Konta na Rok i pobrano mi z karty za tą usługę 3 zł ,a zawsze było to Darmowe.Jestem użytkownikiem usługi na kartę nie miesiąc,ale ponad 20 lat!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta na Rok
Pewnie jakiś błąd. W poniedziałek np. na czacie wyjaśnisz pewnie problem i zwrócą kasę.
Edit: Czat działa też w weekend 10.00-20.00. Obawiam się, że wtedy możesz tam zastać tylko Maxa, z którym rozmowa jest trudna. Spróbuj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta na Rok
@zawiszewski cały czas masz ofertę na kartę na tym numerze, czy jakieś zmiany były w ostatnich trzech miesiącach?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta na Rok
@zawiszewskinapisał(-a)Dzień dobry.Ostatnio skorzystałem z usługi Ważność Konta na Rok i pobrano mi z karty za tą usługę 3 zł ,a zawsze było to Darmowe.Jestem użytkownikiem usługi na kartę nie miesiąc,ale ponad 20 lat!
Jeśli klikałeś w aplikacji Mój Orange, to jest opłata, trzeba było przedłużyć sms, lub w aplikacji konto ważne rok > klik włącz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta na Rok
Gdyby nawet kliknął w złym miejscu, to za 3 zł. przedłużyłby konto na 7 dni, a nie na rok,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta na Rok
@Katani1 w aplikacji Mój Orange jest historia płatności, tam da się sprawdzić, na co te 3zl poszło 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta na Rok
Cały czas jestem na tej samej usłudze.Czat to jakieś nieporozumienie,bo ciągle trafiam na maksa,opisuję co się dzieje,a on mnie odsyła do infolinii telefonicznej.Rozmowa ,a raczej pisanie z nim to porażka 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta na Rok
Te 3 złote właśnie poszło na przedłużenie konta na rok,a gwarantują to usługę darmową smsem START pod 8002.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność konta na Rok
@zawiszewskinapisał(-a)Te 3 złote właśnie poszło na przedłużenie konta na rok,a gwarantują to usługę darmową smsem START pod 8002.
Przygotuj sobie wcześniej tekst i powiedz Maxowi, że chcesz złożyć reklamację. Jeśli wtedy nie przełączy do konsultanta to wklej tekst reklamacji i żądaj nr zgłoszenia. Ew. zadzwoń do BOK z telefonu innej sieci z nolimitem jeśli masz możliwość. Tylko tam też musisz pokonać Maxa...