Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ważność środków na koncie

Anonim
Nie dotyczy

@ketrasaArtur  ja co 6 miesięcy wydłużam o rok RWK, bo jakby promocję wygasili to RWK mam świeże

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@Anonim też się tego obawiam, ale mam nadzieję, że RWK nie zostanie przez jeszcze długi czas odwołane.

Ultra2020
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Rok ważności konta raczej zostanie już do końca tylko w T-mobile brakuje tego. W Play jest dożywotni stan konta

ketrasaArtur

@Ultra2020 magenta też ma konto ważne rok, tylko inaczej się aktywuje. Nie info na to forum. NJU mobile jest po wieki.

Orange na razie nie ma informacji o likwidacji RWK, więc zakładam, że jeszcze długo zostanie.

wscieklaewka
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Wiadomość zawiera hiperłącze

@MatixCraftnapisał(-a)

A co jak minie ten rok a nadal będę miał środki na koncie. Mogę przedłużyć ważność o kolejny rok?

Proponuję Ci jeszcze @MatixCraft aktywować " Skarbonkę " ( jam materialistka trochę, więc po każdym doładowaniu dostaję parę złotówek za free ) a RKW  to przedłużam  co tydzień tak na wszelki wypadek

https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Na-kart%C4%99/Skarbonka/ta-p/82#article-anchor-1

ketrasaArtur

@wscieklaewka należy jeszcze dodać, że skarbonkę można uruchomić najwcześniej miesiąc po aktywacji nowego numeru.

wscieklaewka
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

@ketrasaArturnapisał(-a)

@wscieklaewka należy jeszcze dodać, że skarbonkę można uruchomić najwcześniej miesiąc po aktywacji nowego numeru.

A czy to ważne kiedy uruchomię ? - ważniejsze, że za każde doładowanie poczynając od 5 zł coś mi wpadnie do skarbony ( najlepiej aktywować coby kasa szła na konto główne )

Witaj nocny marku po przerwie

Halliwell303
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Dzień Dobry. Proszę Pana/Pani w sieci Play w jakich taryfach jest dostępna usługa "dożywotni stan konta", bardzo przepraszam że się zapytałem ale posiadam numer w w/w sieci. Bardzo mnie zdziwił fragment wypowiedzi o ważności konta w sieci Play. Dziękuję za ewentualną odpowiedz. Pozdrawiam Serdecznie.

DawidOrange
Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny

@Halliwell303 

Taryfa odNowa .

Halliwell303
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Dziękuję bardzo serdecznie za informacje. :-).