- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Używany numer
Społeczności!
Tzw "random thought", bo wiele razy widziałam posty wyrażające niezadowolenie z faktu posiadania numeru, który wcześniej był w obiegu, co wiąże się z niechcianymi smsami i połączeniami, etc.
Pytanie, czy gdyby jakimś cudem, odezwała się do was osoba, która wcześniej była posiadaczem tego numeru i poprosiła/zaoferowała jego odkupienie, to czy zgodzilibyście się i na jakich warunkach? (oczywiście przy założeniu, że dopiero weszliście w posiadanie waszego "nowego" numeru i nie macie go dopiętego do niczego, np. bankowości internetowej).
To oczywiście czysto hipotetyczna sytuacja, takie gdybanie przy niedzieli 😅.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Używany numer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Używany numer
Wiadomo, że swoje kosztuje, ale mnie ciekawi jak ktoś by zareagował na taki telefon/SMS z prośbą o "zwrot" 😅.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Używany numer
Jasne, że tak. Każdy ma swoją wizję, czy i za ile by "oddał" numer 😅
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Używany numer
@Lejdi_Di nie widzę przeszkód z przekazaniem numeru osobie, która wcześniej była jego właścicielem. Reszta, to kwestia dogadania się. Najprościej i bez konieczności wizyty osoby zainteresowanej odzyskaniem numeru, to przekazanie we FLEX-ie. W pozostałych przypadkach konieczna jest wizyta obu osób w salonie, co się wiąże z dojazdem, a to może być utrudnione, jeśli były by to dwa końce kraju.