Nie można wyświetlić tego widżeta.

Taryfy w Orange na kartę

Anonim

Nie dotyczy

Taryfy w Orange na kartę

Dla mnie osobiście wystarczyłyby 2-3 taryfy, ale.......6 to troszkę za dużo moim zdaniem.

10 ODPOW. 10
Anonim

Nie dotyczy

Dot. Zmiana taryfy w Orange na kartę

Na kartę powinna być jedna taryfa, było by przejżyście, dobierając pakiety profilujemy ofertę operatora, jeśli ktoś kasę ceni to zwraca uwagę właśnie na dostępne pakiety, mnogość taryf utrudnia tylko życie klienta, ja proponuję skromnie wygasić te wiekowe taryfy, kto korzysta to ok ale po co je trzymać w bierzącej ofercie, Orange Smart na kartę i Orange Yes by wystarczyły, ja preferuję tę drugą, pakiety można sensownie poskładać i oferta staje się korzystna, za umiarkowaną kasę.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32831
  • 39165
  • 1392

Moim zdaniem każda taryfa ma swoje plusy. Przydałaby się wg mnie jedna dla Polonii na roaming.

Anonim

Nie dotyczy

Mnogość taryf i usług trudnia życie, ma być prosto i wygodnie, wtedy klient zadowolony, trochę trzeba się naklikać by wybrać coś pod siebie, taryfa powinna być uniwersalna a resztę dopełnią pakiety, promocje też powinny być w Mój Orange a nie w czeluściach Portalu Szczęśliwy mężczyzna

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32831
  • 39165
  • 1392

Ale każdy jest inny. Każdy potrzebuje coś innego.

Anonim

Nie dotyczy

By sprostać każdemu są Pakiety, tak po zatym nie dogodzisz wszystkim, nawet setka taryf nie będzie zadawalać wszystkich czy większość, będzie tylko większy zawrót głowy jak to wszystko poskładać.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32831
  • 39165
  • 1392

Oferta krajowa jest obecnie mega rozbudowania.

Mało promocji jedynie na połączenia międzynarodowe czy roaming.

Anonim

Nie dotyczy

Zmiana taryfy w Orange na kartę

@Piotrekk85 popieram Twój pomysł z taryfą dla naszych rodaków za granicą, po co szukać i kombinować, jak można by jechać już z gotowym i przystępnym cenowo rozwiązaniem. Ale od przyszłego roku zostaną zrównane stawki roamingowe w UE do jednakowej kwoty, więc........nie będzie trzeba już bardzo kombinować. Bardzo opłaca się odbierać połączenia - obecnie to koszt 5 groszy za minutę, więc.........a jeśli chcemy się z kimś skontaktować to przecież można puścić danej osobie przysłowiową "strzałkę" 🙂 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32831
  • 39165
  • 1392

@Anonim: nie zgodzę się, np. połączenia odebrane nie mają być za darmo.

Internet też nie będzie jak krajowy bo większość usług jest w pakietach, poza pakietami czy bonusami za doładowanie jest ciągle drogo.

Kwestia podejścia do zleceń (np. rejestracji czy wymiany sim).

Rozumiem nadużycia, ale powinne być zasady racjonalnego użycia (fair use policy) i da się to rozwiązać.

Nie mówię o wakacyjnych przejażdżkach tylko o stałej ofercie.

Mam wiele rodziny za granicą i niestety sam w kraju muszę wiele załatwiać.

Temat połączeń międzynarodowych nie jest regulowany przez UE.

Anonim

Nie dotyczy

@Piotrekk85 temat połączeń międzykajowych jest regulowany dyrektywami Komisji Europejskiej. Gdyby nie ona to nadal byśmy płacili 3 zł za minutę połączenia wychodzęcego i 1,50 za przychodzące.