- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Startery Orange i prowizja za doładowania
Czy Orange zmniejsza ilość starterów w ofercie na kartę? Od kilku miesięcy widać, utrudniony dostęp do starterów w sklepach, gdzie jeszcze pół roku temu nie było z nimi problemu. Ostatnio w salonie Orange w Siedlcach też nie dostałem starówki Orange. Podobno czekają na wydłużającą się dostawę.
Przed chwilą w jednym z kiosków przeczytałem informację o pobieraniu prowizji przy doładowaniu poniżej 50 PLN. Czyżby trudne czasy nastają na ofertę na kartę?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ze starych czasów zostały jeszcze 2 startery
nowe, niezarejestrowane, ważne do 31.12.2022r. Ostatnio dzięki przenosinom znowu mam możliwość rejestracji SMS jak zajdzie potrzeba.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)
Czy Orange zmniejsza ilość starterów w ofercie na kartę? Od kilku miesięcy widać, utrudniony dostęp do starterów w sklepach, gdzie jeszcze pół roku temu nie było z nimi problemu. Ostatnio w salonie Orange w Siedlcach też nie dostałem starówki Orange. Podobno czekają na wydłużającą się dostawę.
Przed chwilą w jednym z kiosków przeczytałem informację o pobieraniu prowizji przy doładowaniu poniżej 50 PLN. Czyżby trudne czasy nastają na ofertę na kartę?
Ciekawe jakiej prowizji ? w apce banku nie ma
i gdzie to widziałeś ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)
Prowizje typu surcharge są od około 5 lat. To nie jest zysk Orange. Po prostu sprzedawcy nie muszą sprzedawać doładowania za jego kwotę. Mogą taniej a mogą i drożej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Siedlcach w INMEDIO przy kasie powiesili informację, że do doładowania poniżej 50 PLN doliczana jest prowizja 99 groszy.