- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
Witam chciałem wysłać sms pod numer 7252 z Orange na kartę ( mam na koncie wystarczajaca kwotę, nie mam żadnych blokad), sms się wysyła i za chwilę pojawia się info ze sms nie wysłany i jakiś błąd. W aplikacji Orange kwota jest pobierana za sms i za chwilę zwracana. O co chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
Miałem podobny przypadek. U mnie pomógł restart telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
@Robekkkk sprawdz np. w aplikacji Moj Orange lub zapytaj konsultanta https://www.orange.pl/view/kontakt czy nie masz aktywnych blokad sms pod numery specjalne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
Ten konsultant zajmuje się tylko sprzedaża, więc wysłał mnie pod płatny numer 510100100
Tam jest automat który przeslal mi linka do prezentacji na YouTube na których nie ma tego, jednym słowem mają gdzieś klientów
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
@Robekkkk u ciebie problem chyba z telefonem, nie usługami czy kontem, jak masz możliwość to przełóż sim do innego telefonu i sprawdż, inna opcja to reset do Fabrycznych ustawień telefonu, innej opcji nie widzę jak blokad nie masz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
@Robekkkk na czacie powinienes zalatwic ta sprawe. Moze polaczyles sie z czatem dotyczącym sprzedaży. Musisz wejsc w ten "potrzebuje pomocy"
Na przyszlosc jak bedziesz znow dzwonil i rozmawial z automatem to powiedz kilka razy "chce rozmawiac z konsultantem". Maszyna w koncu odpusci i polaczy Cie z zywym osobnikiem😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
Fajnie by było. Tylko że czat nigdy nie działa - Nasz serwis jest chwilowo nie dostępny...
z telefonem na 100% jest wszystko ok z 2 karty sim sms specjalny leci bez problemu
Mało tego, próbowałem wysłać takiego sms 4 razy dwa razy nie wyszedł a 2 razy wyszedł, ale za chwile pokazało sie ze nie wyszedł. Z konta została zdjęta kwota i w tej samej minucie została zwrócona ?
O co tu chodzi? ewidentna winna Orange
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
Limit 35, nigdy nie wysyłałem jeszcze. Wszystko powinno działać bo nie ma ustwionych żadnych blokad. Chyba że Orange samo coś włącza czego nie ma w aplikacji. Na koncie 4.5 normalnym nie promocyjnym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sms specjalny
- « Poprzedni
- Następny »