Nie można wyświetlić tego widżeta.

SMS over IP nie działa

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2431
  • 11620
  • 99

SMS over IP nie działa

@dzieciouJeszcze jedna sprawa... Poproś na czacie o reset usług IMS. Jeżeli to nie pomoże spróbuj sprawdzić działanie SMSoIP na nowym starterze (numerze) OFnK. Choć, jak będziesz miał pecha, to trafisz na taki z niedziałającą konfiguracją https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Jak-samodzielnie-naprawi%C4%87-VoLTE-i-WiFi-Calling/m-p/3939...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 45
  • 176
  • 2

SMS over IP nie działa

Oczywiście, że gadają głupoty 🙂

Nokia 8 Android 9 bez certyfikacji Orange i SMS over IP działał już nawet wtedy, gdy nie był oficjalnie świadczony 😄

alexypp_1-1738150509702.png

Jak widać mam tryb Samolotowy VoWiFi oraz SMS poszedł na numer jak u użytkownika wyżej.

Pisz do BOK.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 279
  • 1010
  • 6

SMS over IP nie działa

Jestem w ofnk, jak mam włączone vowifi to SMS przechodzą w ten sposób, przy włączonym trybie samolotowym.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6961
  • 28560
  • 228

SMS over IP nie działa

@dzieciounapisał(-a)

...

Nie działa natomiast wysyłanie SMS po WiFi. Po kontakcie z BOK orange'a, że taka usługa nie jest aktualnie świadczona przez Orange.

...

...

Usługa obecnie nie jest świadczona po stronie sieci Orange. Na dzień dzisiejszy możliwe jest wykonywanie tylko połączeń głosowych.

Przepraszamy za błędne informacje.

...

Popatrz, udzielają błędnych informacji i od razu za to przepraszają. To chyba jest nowy szczyt uprzejmości. Albo bezczelności. A na pewno niekompetencji.

Walcz dalej, to działa normalnie i tobie też powinno działać normalnie.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2750
  • 14590
  • 72

SMS over IP nie działa

@alexyppnapisał(-a)

Oczywiście, że gadają głupoty 🙂

Nokia 8 Android 9 bez certyfikacji Orange i SMS over IP działał już nawet wtedy, gdy nie był oficjalnie świadczony 😄

alexypp_1-1738150509702.png

Jak widać mam tryb Samolotowy VoWiFi oraz SMS poszedł na numer jak u użytkownika wyżej.

Pisz do BOK.

Dobrze to podsumowałeś 😎

problem jest na koncie użytkownika i pewnie tam coś nie tak jest 😎