- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam przebywam za granicą i mam teoretycznie internet roamingu w UE jakieś 2GB. Jednak korzystając z internetu ubywają mi złotówki jak i ten pakiet internetowy. Czemu tak się dzieje ? Czy skoro jest pakiet to nie powinno już być za darmo? Jak działa naliczanie w tym przypadku? Jak skończy mi się ten pakiet 2GB tto będę płacił jeszcze więcej niż do tej pory? Z góry dziękuję za udzielone informacje 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak napisał Piotrek:
Jeśli masz limit - to w ramach tego limitu dopłacasz 1,89 zł za 1 GB
Po wykorzystaniu limitu, ale do końca ważności pakietu, który limit przyznał jest dopłata 23,96 zł za 1 GB (0,00234 zł za 1 MB).
Gdy nie masz już żadnego płatnego pakietu, dopłata 1,89 zł za 1 GB Jest doliczana do stawki cennikowej, więc łącznie wyjdzie 107 zł za 1 GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming czemu za niego płace?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak napisał Piotrek:
Jeśli masz limit - to w ramach tego limitu dopłacasz 1,89 zł za 1 GB
Po wykorzystaniu limitu, ale do końca ważności pakietu, który limit przyznał jest dopłata 23,96 zł za 1 GB (0,00234 zł za 1 MB).
Gdy nie masz już żadnego płatnego pakietu, dopłata 1,89 zł za 1 GB Jest doliczana do stawki cennikowej, więc łącznie wyjdzie 107 zł za 1 GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Roaming czemu za niego płace?
@Gepard14, czy wszystko zrozumiałe? Jeżeli tak, to śmiało możesz oznaczyć jedną z odpowiedzi jako rozwiązanie.