- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przez wprowadzenie automatycznego Bez limitu nie mogę wykupić ważności na rok
Mam zablokować sobie możliwość dzwonienia an miesiąc żeby ostatniego dnia jakiegoś zamrażania już dwie godziny przed północą rozpocząć próbę przedłużania ważności zebranego internetu
Jak już pisałem oszczędności dla mnie mogłyby być 50 groszy, 1 zł albo nawet i 4 do pięciu zł comiesiac
nie chce mi się notowac w które dni mam pilnować przed północą żeby przedłużyć internet
Wole normalnie mieć to co chce i to do czego jest przeznaczona taryfa Orange Free: nielimitowane rozmowy
placac 1 do 4 zł co miesiąc więcej mam nielimitowany internet zgodnie z oferta Orange
Nie potrzebuje wiedzy jak robić sztuczki bo to nie są już czasy kiedy standardowo było 15 GB na miesiąc a taka oferta która dawała tysiąc GB warta była kombinowania jak przedłużyć tyyyyyle internetu
Teraz Orange daje tysiace GB w podziękowaniu za to „ze jesteś z nami”
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cała dyskusja z mojej strony ma w zasadzie uzasadnić uniwersalność ustawienia autodoładowanie o najniższych parametrach 5 zł przy 1 zł lub mniej.
Można zapomnieć o usługach stricte przedłużeniowych.
Automatyczna zamiana złotówek na dni bez limitu staje się cegiełką w budowie oferty z klocków.
Tematyczny problem nie istnieje.
Nie ma czego rozwiązywać.
@jawwa2026 Nie rezygnujesz z cyklicznego.
Możesz skorzystać z https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Przez-wprowadzenie-automatycznego-Bez-limitu-nie-mog%C4%99-w... po zakończeniu promocji przez rok.
Przy jednej paczce np. 800GB można od razu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Free na kartę cykliczna to usługa przeznaczona do nielimitowanych rozmowni SMSow
taka jaka ma każdy operator w ofercie
jednak Orange jako jedyny daje za niewielka dopłata nielimitowany internet na kilka lat
przez pierwszy rok płace o 4 zł więcej co miesiąc
następne lata już bez dodatkowych opłat
jakbym kombinował to zgadzam się ze zapłaciłbym co miesiąc jedna złotówkę mniej
mógłbym jak piszesz ostatniego dnia ważności przedłużać ręcznie już około dwie godziny przed północą i tak dalej
ja wybieram wygodne płacenie jedna złotówkę więcej co miesiąc i nam bez limitu rozmowy SMS mms i internet
tyle mi wystarcza i za to bez kombinowania płace 1 zł więcej
- « Poprzedni
- Następny »