- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otrzymałem na maila ofertę. Moim zdaniem, wymaga dopracowania. Szczegóły poniżej:
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, nie wiem dlaczego tak mam, że cenię ład w przestrzeni publicznej. Do mniej istotnych wpadek można przywyknąć, ale jak już kliknięcie w interesujący mnie link kieruje do poprzedniego, to coś jest nie halo. Spróbuj i Ty, jak zobrazowałem to w Paincie. Regulaminy są ważną podstawą do wyjaśniania wątpliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru-korekty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, skoro ktoś tworzy dokument, to do zakceptowania jest np. usluga. Ale tych ludzkich błędów jest kilka. Nie dopatrzyłeś tego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poniekąd masz rację. Tylko jakby zerkać na wszystkie metatagi pdfów, obrazków i innych plików na stronie Orange czy innych operatorów, to byś się za głowę złapał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, nie wiem dlaczego tak mam, że cenię ład w przestrzeni publicznej. Do mniej istotnych wpadek można przywyknąć, ale jak już kliknięcie w interesujący mnie link kieruje do poprzedniego, to coś jest nie halo. Spróbuj i Ty, jak zobrazowałem to w Paincie. Regulaminy są ważną podstawą do wyjaśniania wątpliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbuj odnaleźć po nowemu stare regulaminy, to się zdziwisz. Chyba że są w archiwalnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak dla mnie problem nie jest rozwiązany w całości. Owszem numeracja jest ok. Ale jeśli by chcieć przeglądać meta tagi na nazwa to "Imię Nazwisko" a autor to PTK Centertel, którego już hoho nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Regulamin-Promocja-dla-Abonentow-Cykliczna-usluga-Rozmowy-i-SMS-y.pdf po skorygowaniu błędów w pisowni-promocja - to taki sam regulamin? I drugi http://wybierzorange.pl/regulaminy-18-07/Regulamin-promocjiinternet-za-darmo20170718.pdf (przepisany w Wordzie tak, by wszedł) napotyka na błąd. Czy też tak masz? Zapodaj linka pdf-u i porównam. Z pobierznego spojrzenia na temat, wygląda na skorygowane i poprawione tak samo, jak filmy Ekspert Orange. Daty mi się nie zgadzają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1