- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przejście z innej uslugi free
Witam aktualnie jestem w usłudze rozmowy i sms bez limitu+ pakiet gb 31 dni
Cykliczny,
Czy jak przeniosę się na ten pakiet za 360 zł z 1tb x2 czy w tej usłudze z mms gb też się kumulują?, i czy po tym roku czasu będę mógł wrócić do tej starej usługi bez mms bez starty gb?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Fade1224 na pewno sumuje się z pakietem Rozmowy, SMS, MMS bez limitu + pakiet GB za 30 zł. Czy powrócić się będzie dało do poprzedniego pakietu? Obecnie jeszcze się da, ale pewnie przepadną GB z poprzedniego pakietu. Osobiście uważam, że stary pakiet za 25 zł bym zostawił. Masz już pewnie sporo cykli nazbieranych, bo stary pakiet co miesiąc ma kumulację +1GB, więc już pewnie masz pokaźny limit przyznawany. Jeśli brakuje Tobie GB, to uruchomionym promocję 300GB na rok:
Jeśli dalej brakuje GB, to wykonalnym kolejne doładowanie i/lub dokupił GB w usłudze internet elastyczny. Nie wyłączał bym starego pakietu za 25 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Czy powrócić się będzie dało do poprzedniego pakietu? Obecnie jeszcze się da, ale pewnie przepadną GB z poprzedniego pakietu.
@Fade1224 , nie ma możliwości powrotu do starego pakietu po aktywacji wersji z MMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @Ron za sprostowanie. Ja ze swojego pakietu za 25 zł nie zrezygnuję, więc nie mam jak sprawdzić. Będę korzystał ile się da. Szkoda, że fajne oferty zaczynają powoli wypadać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
moj numer jest z tego starego starteru (białego) gdzie ta usługa bez mms była dostępna tylko bardziej chodzi mi o to że nie mam dużo cyki bo sie nabrałem gdy orange dawał gb za darmo w aplikacji i odebrałem i straciłem swoj pakiet 7dni +1gb szkoda bo juz sie nie da go włączyć 😞