- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rok temu przedłużyłem sobie ważność konta o rok jakimś kodem. Moja oferta to Orange Yes i co miesiąc doładowuje konto za 25zł, a w zamian mam nielimitowane rozmowy, sms i kilkanaście GB internetu który się sumuje. Zostało mi kilka dni ważności konta. Jak to ponownie przedłużyć?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konto ważne rok włączysz tak jak napisał Piotrek, SMS-em o treści START pod 8002
Mozesz także włączyć w aplikacji Mój Orange w sekcji Usługi >> moje aktywne usługi >> konto ważne rok oraz w serwisie internetowym (dotychczasowy: zarządzaj u góry >> pakiety I ustawienia >> ustawienia >> ratunkowe >> konto ważne rok, nowy serwis : pakiety, usługi i ustawienia >> moje aktywne usługi (Lub specjalnie dla ciebie) >> konto ważne rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konto ważne rok włączysz tak jak napisał Piotrek, SMS-em o treści START pod 8002
Mozesz także włączyć w aplikacji Mój Orange w sekcji Usługi >> moje aktywne usługi >> konto ważne rok oraz w serwisie internetowym (dotychczasowy: zarządzaj u góry >> pakiety I ustawienia >> ustawienia >> ratunkowe >> konto ważne rok, nowy serwis : pakiety, usługi i ustawienia >> moje aktywne usługi (Lub specjalnie dla ciebie) >> konto ważne rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie ważności konta
Tylko w aplikacji MO występuje błąd i na 5 nr nie mogę włączyć KWR. Nie wiem, czy tylko u mnie tak jest 😞
Nie wkleiło komunikatu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, na wszystkich numerach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie nie działa od chyba pół roku, ale włączam KWR smsem i daję radę. Chyba też były na MO opisane podobne problemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TomaszL, udało się przedłużyć ważność konta? Któraś z powyższych odpowiedzi pomogła i oznaczamy jako rozwiązanie?