- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie ważności konta po doladowaniu w Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron - dziekuję za link 👍
Orange jedną reką daje , drugą zabiera , (przecież sami tak ustalili w swoich regulaminach) bo doładowując cyklicznie konto za 50zł zawsze mam przedłużone o kolejne następne 93 dni i miesiące , a nawet lata
a kupując przedłużenie za 29zł na rok , jestem pozbawiony przedłużenia za cykliczne doładowania konta gł. , mimo że wszystko sam zapłaciłem i kupiłem !!!
Czy to przypadek , czy raczej celowe działanie , liczac na łatwy zarobek. Złożyłem reklamację w tej sprawie i czekam na pisemną odpowiedź , uzależniając ją od dalszych działań .
Dziękuję i pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 Usługa przedłużenia za 29 zł na rok jest skierowana np. do tych, którzy albo głównie odbierają rozmowy, albo mają duży jak na swoje potrzeby pakiet internetu, który zużywają przez cały rok np. w routerze mobilnym, okazjonalnie podczas wyjazdów - sam w ten sposób korzystam na jednej z kart.
Jeśli doładowujesz regularnie, w tym korzystasz np. z nolimitu to po co masz włączać usługę, która nie jest potrzebna i wydawać na to 29 złotych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 lata temu była kumulacja ważności z doładowań, ale z czasem większość sieci się wycofało w tym Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W obecnych warunkach jest natomiast kumulacja tej rocznej ważności konta za 29 zł, która wydłuża również ważność gigabajtów z doładowań, więc z góry można sobie ugotować kartę z internetem na kilka lat. Ma to też swoje duże plusy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Teraz też daje, tylko online.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dawno, dawno temu była roczna ważność konta za darmo, a w Orange wydłużało się konto o rok darmowym sms. Tylko, że roczna ważność konta nie przedłużała ważności gigabajtów, co jest kluczowym niuansem. Dla mnie obecne rozwiązanie - przedłużanie o rok ważności konta i GB jest lepsze. Chociaż uważam, że powinna być także usługa - tańsza niż 29 pln- przedłużenia konta o rok dla tych, którzy GB nie chcą przedłużać, bo zależy im tylko na odbieraniu tel., czy utrzymaniu numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dawna usługa była darmowa dla użytkowników ze stażem potem a nowi i tak płacicli tylko mniej niż obecnie. Minusem jak piszesz było nie przedłużanie GB ale wtedy nie istniały takie pakiety i aż takie potrzeby na internet. Drugim minusem było to że nawet gdy wysłało się SMS mając 200 ważności konta nie było 566 dni a wciąż 366
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tylko w Orange jest możliwość odplatnego wydłużenia konta i gb nawet do 2030r. Do tego przy odpaleniu startera online jak i po przeniesieniu numeru dostajemy za darmo rwkigb.