- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie ważności GB dodatkowy bonus z imieninowych promocji
To wypadałoby to zgłosić @Ianus72 🥸
Ja tam zrozumiałem co i jak dawno, co nie wiem, na forum jest, więc problemów nie mam, przedłużyłem bonus za 9 zł i 33 dni mam teraz te GB ważne 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)Ja tam zrozumiałem co i jak dawno, co nie wiem, na forum jest, więc problemów nie mam
Laki ju...
Ale to jeszcze nie powód, żeby o tym dyskutować nie było wolno tym mniej bystrym, którzy nie potrafią zrozumieć jak taka firma jak Orange może produkować takie żenująco słabo napisane regulaminy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 Dyskusja jest na miejscu, rozwiewa wątpliwości 🥸
Żaden regulamin nie jest prosty i pewnie o to chodzi, by klient był skołowany 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)Żaden regulamin nie jest prosty i pewnie o to chodzi, by klient był skołowany 😎
Regulamin nie musi być prosty. Wystarczy, że jego zapisy są jednoznaczne. A przy okazji może być też poprawny językowo. Więcej nie wymagam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pokaż mi obecnie dobrze napisany regulamin 🥸
Na forum NO jest i na kilku forach czy serwisach 😎
U operatorów to rzadkość i trudno powiedzieć dlaczego 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dawno tutaj na forum , była podobna gorąca dyskusja w niedoprecyzowanych zdaniach w obowiązującym regulaminie , pozwalając na luźną i różną interpretacje tych samych zapisów słów , bo co nie jest zabronione ( w tym regulaminie) to jest dozwolone dla zainteresowanej osoby .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdarza się, ze podchodzę do zapisów w regulaminach, z punktu widzenia programisty od algorytmów.
Z tego punktu widzenia wynika, zę wbrew regulaminom np. włączenie dowolnej nowej promocji dedykowanej konkretnym NL cyklicznym na 31/30 dni automatycznie wyklucza sprawdzanie w algorytmie czy należą się jeszcze paczki 200GB, 400GB czy też 450GB. Pewnie mieli jakieś powody żeby to zrobić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Regulaminy są pisane byle jak, zawierają mnóstwo błędów językowych i merytorycznych (coraz więcej). Ale ich interpretacja jest zawsze na niekorzyść klienta. Bo jak przyjdzie co do czego to dowiemy się zapewne, że owszem jest napisane tak a tak ale autorowi chodziło o co innego i inny jest sposób czytania tych błędnych zapisów przez Orange. Tylko, że regulaminy to nie wiersze Szymborskiej czy Miłosza. Tu nie powinno być miejsca na interpretację.
@andrzej1441Regulamin to jakby nie patrzeć dokument prawny i właśnie tak powinien być odbierany. Jednoznacznie, jak algorytm właśnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72napisał(-a)@ketrasaArturPoziom regulaminów w Orange od dawna pozostawia wiele do życzenia. Tak to wygląda w tym, o którym piszemy:
I nigdzie w tym regulaminie nie ma zapisu, że chodzi tu wyłącznie o "bonus internetowy za doładowania".
Dzięki @Ianus72 za pomoc. Napisałem na czacie i powołałem się na Twój cytowany zapis w regulaminie i promocyjne GB z urodzin, imienin oraz mikołajek zostały przedłużone na rok. Tak więc dodatkowych opłat poza wczorajszym aktywowaniem SMS-em START365 na numer 8002 nie poniosłem, a oba konta GB mam przedłużone.
Warto na forum poruszyć temat i ciekawe informacje wyciągnąć 🤗
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »