- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy znalazł ktoś inny sposób na wydłużenie życia andrzejkowo-barbórkowo-mikołajowych GB niż wysłanie SMS na 811 AKT31 co kosztuje 9 zł i daje ważność bonusa do 31 stycznia?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 przeprowadziłem test. Wysłałem SMS-a o treści AKT365 na numer 811 i niestety odpowiedź: Nieznana treść SMS-a. Wysłałem więc SMS-a o treści START365 na numer 8002, opłata 29 zł, ale przedłużone zostały tylko GB z doładowań i konto główne o kolejny rok. Promocyjne GB zostały bez zmian, czyli do końca miesiąca. Więc promocyjne GB można przedłużyć tylko SMS-em o treści AKT31 na numer 811, opłata 9 zł, ważność przedłuża o 31 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie ważności GB dodatkowy bonus z imieninowych promocji
@Ianus72 nie sprawdzałem innego rozwiązania. Dostałem też w SMS-ie informację o przedłużeniu: SMS o treści AKT31 na numer 811. Ciekawe, czy by zadziałało o treści AKT365?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur sprawdź na 365, jak wskoczy, to też aktywuje 😃
Ale więcej niż 29 zł nie dam 🙃😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciekawe czy zadziała standardowe przedłużenie ważności konta o rok. Aktualny regulamin jest niejednoznaczny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 jak przedłużyłem na rok: SMS o treści START365 na numer 8002, to przedłużyło mi tylko GB promocyjne i konto główne, nic więcej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72poczekałbym, może będzie sylwestrowa promocja która doda GB i przedłuży 901.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 przeprowadziłem test. Wysłałem SMS-a o treści AKT365 na numer 811 i niestety odpowiedź: Nieznana treść SMS-a. Wysłałem więc SMS-a o treści START365 na numer 8002, opłata 29 zł, ale przedłużone zostały tylko GB z doładowań i konto główne o kolejny rok. Promocyjne GB zostały bez zmian, czyli do końca miesiąca. Więc promocyjne GB można przedłużyć tylko SMS-em o treści AKT31 na numer 811, opłata 9 zł, ważność przedłuża o 31 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturTo rozwiewa wszelkie wątpliwości za wyjątkiem zapewne źle napisanego regulaminu dotyczącego przedłużania ważności konta. Tam jest ztcp zapis o przedłużeniu ważności bonusowych GB. Nie o bonusie za doładowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 zgadza się, obecna oferta przedłużania ważności GB miała dotyczyć wszystkich pakietów, a nadal dotyczy tylko za doładowania, natomiast informacje są bardzo nieprecyzyjne, nawet do tego stopnia, że sami konsultanci nie wiedzą jak podpowiedzieć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturPoziom regulaminów w Orange od dawna pozostawia wiele do życzenia. Tak to wygląda w tym, o którym piszemy:
I nigdzie w tym regulaminie nie ma zapisu, że chodzi tu wyłącznie o "bonus internetowy za doładowania".
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »