- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeciążenie wymówka
Niestety skoro ty nie chcesz sam sprobować na innym sprzęcie i/lub inne sieci to nie jesteśmy Tobie w stanie pomóc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeciążenie wymówka
@nekron przecież ja właśnie chcę zaproponować działanie, a nie tylko płacenie za coś, z czego nie jesteś zadowolony.
Zaznaczyłem tylko, że nawet jakbym przedstawił schemat blokowy działania przynoszącego efekty nikt za Ciebie tego nie zrobi. Nawet reklamację do operatora, czy głupie pismo do UKE musisz sam wystosować...
Dodam, że zawsze jestem po stronie słabszego i tego "pokrzywdzonego" jednak z praktycznego punktu widzenia warto czasem sprawdzić jak w kartach..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeciążenie wymówka
@nekronnapisał(-a)
“co zrobiłeś dla weryfikacji problemu”
To tak, jakbyś w restauracji narzekał na zepsutą zupę, a kelner pytał: „A czy sam pan próbował ugotować lepszą?” @agat13
@nekron to, że napisałeś na forum sugerowało - może błędnie, że sprawdzasz, czy samodzielnie byłbyś w stanie poradzić sobie z problemem. Dlatego też dostałeś podpowiedzi co można zrobić, aby lepiej rozpoznać sprawę i być może poprawić osiągi
Jeśli jednak celem było ponarzekać na niewłaściwie działającą usługę i postawę usługodawcy to ok, nie ma w tym nic złego, a wręcz przeciwnie.
Składaj reklamacje u operatora - to oczywiste, skargi do odpowiednich organów, „pozwy”, ale kierowanie pretensji do użytkowników forum, którzy udzielają się tutaj z własnej woli, hobbystycznie, to z pewnością nie ta droga
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeciążenie wymówka
Jeżeli na sprzęcie A prędkość w niemal tym samym czasie jest 18 razy wolniej niż na B, to coś jest z tym A nie tak, albo sprzętowo, albo programowo.
Niestety autor wątku nie precyzuje, ani jaką ma umowę, jaki sprzęt, ani jakie ustawienia, a transmisja mobilna jest zależna od tych i wielu innych czynników. Dodatkowo poziom kultury wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia. Proszę pisać do UKE, UOKiK i do sądu, a może i prezydenta, powodzenia 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »