- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja na Internet?
@jawwa2026napisał(-a)
@andrzej1441napisał(-a)
Doładowanie będzie co około 30 minut dopóki konto złotówkowe nie przekroczy ustawionego progu 35 zł.
Przy autodoładowaniu 5 zł z progem 35 zl maksymalnie na koncie może być 40.00 zł. minimalnie 35, 01 zł
i to tak co 5 albo co 7 dni
Dalej nic nie rozumiesz.
Autodoładowania po 5 zl przy progu 35 zł będą przez około 3 h po pobraniu 35 zł na odnowienie NL z tymi Twoimi paczkami.
Kolejne autodoładowania dopiero po 30 dniach po następnym odnowieniu NL z tymi Twoimi paczkami.
Zapomnisz doładować to stracisz GB w NL a nawet numer.
PS.Pomijam autooładowanie wynikające z aktywacji innych płatnych usług, aby ma koncie zawsze było od 35,01 zł do 40 zł.
PS2. O ostatnich zmianach lub bugach to najczęściej z forum dowiaduję się i wtedy dopiero sprawdzam regulaminy, komunikaty. Bugi już rzadko sprawdzam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja na Internet?
Nie rozumiem bo nie chce ani na szczęście nie muszę rozkminić doładowań co 30 minut w przedziale kwotowym 4 zł i 99 groszy
nie interesuje mnie też jak wykorzystać jednorazowo na starej karcie jeden grosz na koncie żeby dostać jeden pełny dzień rozmów bez limitu o czym o ile pamiętam ty też pisałeś
ja bym taką starą kartę z jednym groszem na koncie wyrzucił
numeru nie stracę i tak dalej bo kiedy nie usługa odnawia się co miesiąc to zwracam uwagę na SMS od Orange
Jutro sprobujemy odnowic Bez limitu do wszystkich + 25GB za 35zl na kolejne 30 dni. Nowe gigabajty dodamy do …
W przypadku braku srodkow, usluga moze odnowic sie w niepelnej cenie na krocej, z mniejsza liczba GB. Obecnie masz 35 zl. Polecamy doladowania w aplikacji Moj Orange - zawsze z dodatkowym bonusem!
a jak ktoś chce to może sobie w swoim banku też ustawić doładowanie co dokładnie 30 dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja na Internet ?
@jawwa2026napisał(-a)a jak ktoś chce to może sobie w swoim banku też ustawić doładowanie co dokładnie 30 dni
I zrezygnować z GB za doładownie nawet, gdy wykorzystał dodatkowe paczki przez rok na starterze/numerze online.
Proponuję Oskara dla @jawwa2026 . 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja na Internet?
@andrzej1441napisał(-a)
@jawwa2026napisał(-a)
a jak ktoś chce to może sobie w swoim banku też ustawić doładowanie co dokładnie 30 dni
I zrezygnować z GB za doładownie nawet, gdy wykorzystał dodatkowe paczki przez rok na starterze/numerze online.
Proponuję Oskara dla @jawwa2026 . 🙂
Dostaje teraz 1825 GB co miesiąc
do tego 35 GB za doładowanie
W Sumie 1860 GB
gdybym zrezygnował z Oscara to 35 GB w porównaniu do tysiąca osiemset GB co miesiąc nie robi mi żadnej różnicy
nie mam pojęcia ile TB mam teraz bo aie zbierają co miesiąc więc nawet bym tych 35 GB comiesiac nie potrafił dostrzec gdyby nie weszły na konto
nie mam też jednorazowych kilku setek GB za zgody marketingowe - drugi Oscar - dzięki temu SMS od Orange przychodzi tylko jeden raz na miesiąc przypomnieniem o planowanym na następny dzień odnowieniu usługi i aktualnym stanie złotówek
kiedy SMS jest raz na miesiąc od Orange i nie ma innych ofert i promocji za zgody to nie sposób go nie zauważyć
ale jakktos chce to w banku ustawi sobie doładowanie co 30 dni na dokładnie kwotę odnowienia rozmów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja na Internet?
Oskar to za zadowolenie 25 GB na 30 dni w NL za 35 zł, bo skorzystało się już dodatkowych paczek z promocji typu 9600 przez rok i rezygnację z 175 GB na 37 dni za doładowanie na starterze online przy ustawionym doładowaniu w banku.
PS. A nawiasem mówiąc to na podstawowym numerze od 1.10.2026 archiwalne cykliczne przelewy SMS będą kumulowane, aby zgromadzić środki ma najdłuższy jednorazowy NL. Pewnie jednak wcześniej coś bardziej korzystnego będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja na Internet?
Mam nielimitowane rozmowy i nie mam pojęcia ile minut wydzwaniam średnio na miesiąc
Ok, w aplikacji mam info ale nie interesuje mnie to
czasy kiedy było po ileś tam minut na komórki (i chyba nie wliczając w to play jak podaje internet) to prehistoria
nie mam pojęcia i nie interesuje mnie ile GB internetu mam i na którym koncie, głównym czy za doładowania
jest go wiele razy więcej niż zużywam
i rozmowy i SMS i internet chciałem mieć bez ograniczeń i tak mam
nie mam go po to by robić screeny i wklejać pokazujący ile się uzbierało GB
rozmowy mają być bez żadnych ograniczeń tyle ile chce pogadać i internet ma być bez ograniczenia się nie ważne ile GB mialbym użyć bo mam taką ochotę
po to mam orange na kartę w telefonie bo to jest oferta do rozmowy z miłym prezentem od Orange - tyle internetu że cokolwiek zrobię i tak go nie zabraknie
- « Poprzedni
- Następny »