- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Mam pytanie do bardziej obeznanych w zmianie taryf i przechodzeniu od innych operatorów ode mnie. Moje wszystkie numery są w OFnK. Otóż ostatecznie numer z T Mobile został przeniesiony do OFnK z zachowaniem okresu wypowiedzenia 30 dniowym. Pytanie czy aby uzyskac 3 miesiace za darmo muszą byc wyrazone zgody marketingowe? Myślalam że po przejsciu z automatu dostanę 3 mc za 0?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne Muszą być wyrażone zgody. Ostatnio przenosiłem 2 numery do ofnk i przechodziłem ten proces jak po darmowym miesiącu chciałem mieć kolejne 3 za free z oferty dla przeniesionych numerów. Zawsze można wyłączyć zgody i mam wrażenie że z czasem numery z wyłączonymi zgodami są zapominane przez telefonicznych spamerów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3 miesiace za 0 po przejsciu do OFnK
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut uwierz cofnęłam a to cos nadal przychodzi i dzwonią więc nie chce się w to bawić juz składalam zgloszenie reklamacyjne ale niekumaty czlowiek w salonie raz ze złożył je na niewłasciwy numer inny z moich 10 niz ten co zgłaszałam to jeszcze przez to zmieszało mi sie sortowanie w MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne zawsze możesz włączyć filtr antyspamowy w telefonie i spokój. Na takie pomieszanie czasem pomaga wyczyszczenie i przeinstalowanie apki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działa. Oznaczenie wiadomosci jako spam właczylo mi usługe bezpieczne dziecko w sieci automatycznie i natrudziłam się by to usunać. Moja reklamacja skonczyła się tym że wmawiano mi że ja aktywowałam ją osobiscie z telefonu. Poza tym 70 zł nie jest warte pozniejszych problemow z
Wiec jesli 3 miesiace po przeniesieniu numeru jest tylko za wyrazenie zgod zostane przy 1 miesiacu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne niestety muszą być zgody, a mi nie chodzi, żeby pojedyńcze rzeczy dodawać do spam, tylko włączyć filtr całości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne testowałem kilka numerów i nigdy spamu z powodu tych zgód nie miałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut to są głownie wiadomosci od orange i ich powiązanych usługodawcow. Ich automatyczny filtr nie oznaczy tego nigdy jako spam. 95 % wiadomosci to Bezpieczne dziecko w sieci, lokalizator i reklamy kiepskich telefonow od orange oraz dwa razy dziennie np. wybierz abonament itp. To zaczyna denerwować.
@Ron jeśli jedyna opcja na 3 mc za 0 to zgody to nie bede korzystac z 3 mc za 0 zostanę przy 1.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne Muszą być wyrażone zgody. Ostatnio przenosiłem 2 numery do ofnk i przechodziłem ten proces jak po darmowym miesiącu chciałem mieć kolejne 3 za free z oferty dla przeniesionych numerów. Zawsze można wyłączyć zgody i mam wrażenie że z czasem numery z wyłączonymi zgodami są zapominane przez telefonicznych spamerów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Lilienne ich filtr nie , ale telefonu już tak. Ja mam spokój. https://support.google.com/phoneapp/answer/3459196?hl=p
- « Poprzedni
- Następny »