- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja „Zaproś znajomego” - bonus za namówienie znajomego do przeniesienia numeru
Duszek4442 napisał(-a):
Czy znajomwgo co prze iesie nr nie wiążę jakaś umowa kiedy chce kupuję doladowanie sam
Nie, przenosi nr prepaid i doładowuje, kiedy chce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja „Zaproś znajomego” - bonus za namówienie znajomego do przeniesienia numeru
Hejka!
jak ktoś jest zdecydowany przenieść nr do orange na kartę i skorzystać z tej promocji to możemy stworzyć " promocyjną parę".
W razie czego pisać na priv.
Pozdrawiam!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
jeżeli jest osoba, która będzie przenosiła numer do Orange na kartę, to chętnie stworzę " parę promocyjną" w celu uzyskania bonusu za zaproszenie. Zainteresowane osoby na priv proszę pisać.
Pozdrawiam 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jako użytkownik Orange na kartę chętnie "zaproszę" kogoś nowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dam się zaprosić, mam kartę w Plusie, ale już mam jedną usługę w Orange (Yes), więc nie wiem, czy się łapię na promocję ?
Jak się łapię to się zgłaszam - pisać na prv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam wszystkich, jestem tu nowa więc może ktoś pomoże.
Dostałam dziś SMSa z Orange: Zaproś znajomego do Orange na kartę dostaniecie nielimitowane rozmowy,smsy oraz 100GB internetu. Pisze że to ostatnia szansa na wziecie udziału a ta promocja miała być do 14 listopada.
Czy jeśli jeszcze promocja trwa i wyślę numer znajomego z Play(ma oprócz tego jeszcze 2 numer w Orange), który przeniesie numer to będzie się liczyć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do końca stycznia jest promocja, więc jak ktoś chce stworzyć parę to zapraszam do kontaktu, chętnie będę osobą polecającą i otrzymamy bonus. Napiszcie do mnie na priv jak chcecie skorzystać z bonusu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest gdzieś na stronach orange nowy (lub zaktualizowany) regulamin promocji wskazujący na przedłużenie promocji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli chcesz zapoznać się z regulaminem, możesz go pobrać jako załącznik (po prawej stronie) tego posta 🙂