Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja 300 GB

Loginus
Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy

Promocja 300 GB

Zgromadziłem z tej promocji tyle GB że starczą mi już chyba do końca tej promocji ( jeszcze 3 miesiące ) .

Czy jak teraz przestanę wpłacać po 5 zł co miesiąc to te zgromadzone GB pozostaną na koncie czy przy pierwszym nieopłaconym miesiącu znikną ?

Na karcie ma włączone jedynie promocję "300GB" i "Rok ważności konta" - oba pakiety mają ten sam termin ważności .

7 ODPOW. 7
Katani1
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Promocja 300 GB

GB pozostaną zgodnie z terminem ich ważności. Nie ładując konta nie dostaniesz kolejnych GB. Jaką masz ważność tych promo GB?

andrzej1441
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Promocja 300 GB

@LoginusOgólnie nie ma pakietów bezterminowych, Każdy pakiet ma termin ważności i jakąś też terminową gwarancję zwrotu przy spóźnieniu.

Po 1.06.2023 r dla utrzymania ważności konta złotówkowego oraz przegródki z GB z zasileń w tym 300GB, po taniości, jak nie ma się starego Nolimitu, polecam systematyczną aktywację Nolimitu jednorazowego za 1 zł co 31 dni.

Nic się nie traci, tylko zyskuje,

kto w to nie wierzy,

za 29 zł Więcej czasu na Internet wykupuje.

Loginus

Promocja 300 GB

Na stronie "Mój Ornge" pokazuje 

"

Bonus Internetowy za doładowania 96,24 GB

Ważność pakietu 7 dni (06.07.2023)

"

oraz

"

Możesz dzwonić przez: 89 dni (26.09.2023)

"

To są GB z "300 GB/" i doładowań .

Czyli te GB znikną jak nie zasilę konta 5 zł ?  

IreneuszCD

Promocja 300 GB

@Loginus  nie dostaniesz ich jak nie zasilisz konta za minimum 5zł, ale te 300Gb nie przepadnie, kiedyś chyba konto zasilisz, byle nie jak promocje wycofają

Loginus

Promocja 300 GB

@andrzej1441  Nie mogę zrozumieć jak "No Limit" za 1 zł ( na jeden dzień ) może działać tak że przedłuża ważność GB o 31 dni .

( Jestem użytkownikiem sieci orange od 8 miesięcy ale nie interesowałem się tymi wszystkim sztuczkami na przedłużanie ważności )  

andrzej1441

Promocja 300 GB

@Loginuszasilaj konto doładowaniami po 5 zł zgodnie z wymogami promocji 300 GB.

Jak nie pomyliłeś się w tym co napisałeś i jeszcze masz 3 paczki do otrzymania to kolejne paczki otrzymasz 6.07.2023, 6.08.2023, 6.09.2023

3 razy doładowuj konto po 5 zł np. 1.07; 1.08; 1.09 aby spełnić wymogi promocji

Po otrzymaniu ostatniej paczki GB będą ważne do 7.10.2023.

NL za 1 zł możesz np. aktywować każdego 1 dnia miesiąca zaczynając od 1.10.2023. Wcześniej zapewne będzie darmowy NL na początek roku szkolnego który przedłuży ważność dzwonienia.

Jak nic nie przedłuży dzwonienia to zaczynasz od uruchomienia NL w stanie pasywnym dzwonienia z zablokowanych złotówek darmowym SMSem AKT1 na nr 80630.

NL zapewnia ważność dzwonienia o 31 dni dłużą niż sam jest ważny.

Jak NL przedłuży ważność dzwonienia to przedłuży ważność GB z zasileń.

Jak NL nie przedłuży ważności dzwonienia to nie przedłuży GB.

@Loginussposób korzystania z oferty na kartę jest zupełnie dobrowolny.

Na zaspokojenie tych samych potrzeb można wydać 10 zł a można i 300 zł.

Pablo5
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny

Promocja 300 GB

Wiadomość zawiera załącznik

Cześć @Loginus 

Przesyłam Ci Regulamin promocji „300 GB za darmo przez rok” obowiązuje od 1 czerwca 2023 r. do 31 stycznia 2024 r.

Przesyłam Ci najważniejsze punkty regulaminu:

6. Po włączeniu Bonusu Abonent otrzymuje pierwszą paczkę 25 GB na 31 dni. W ostatnim dniu ważności tej paczki danych nastąpi próba włączenia kolejnej paczki 25 GB na 31 dni. Środki z kolejnych paczek będą się sumować.

8. W przypadku braku aktywności konta na połączenia wychodzące przy próbie przyznania kolejnej paczki danych lub niespełnieniu wymaganego warunku doładowania za min 5 zł, Bonus 25 GB nie zostanie przyznany, ale Abonent nie straci prawa do kolejnych paczek danych w ramach Bonusu. Łącznie może otrzymać maksymalnie 12 paczek po 25 GB każda, w ciągu roku od przyznania pierwszej paczki.

11. Po upłynięciu daty ważności ostatniej paczki danych w ramach Bonusu niewykorzystane środki przepadają, a połączenia z Internetem mogą być rozliczane ze środków zgromadzonych na Koncie Głównym jeśli Abonent nie posiada aktywnych usług lub promocji obniżających koszty połączeń.
12. Środki z Bonusu nie przepadają w przypadku zmiany taryfy na inną w ramach w oferty Orange na kartę.
13. Środki z Bonusu przepadną bezpowrotnie w przypadku zmiany oferty na inną niż Orange na kartę.
14. Środki z Bonusu wykorzystywane są w pierwszej kolejności przed środkami z płatnych usług.

Więcej informacji w załączonym regulaminie promocji „300 GB za darmo przez rok”

Pozdrawiam