- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Wczoraj tj. 2.03 przeniosłam numer z plusa do Orange. Zauważyłam, że osoby z plusa nie mogą się do mnie dodzwonić "abonent jest niedostępny". Zadzwoniłam do BOK Orange i usłyszałam, że to wina plusa, że blokuje połączenia na mój numer i że problem powinien ustąpić w ciągu 1 dnia. Niestety problem dalej jest, więc zadzwoniłam do BOK plus i usłyszałam, że karta została źle aktywowana i przez to stara sieć nie widzi mojego numeru. Dodam, że ja nie mam problemu z dzwonieniem czy to na plusa czy na orange. Również inne sieci jak t-mobile dzwonią do mnie bez problemu oraz zagraniczne numeru (np. niemieckie). Chciałam ponownie zadzwonić do BOK orange ale niestety mają nieczynne. Obawiam się, że teraz będą takie przepychanki pomiędzy plus a Orange 😞 a chcę by po prostu abonenci plusa mogli się do mnie dodzwonić bez problemu. Czy ktoś miał podobnie? Jakieś rozwiązanie?
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Problem został rozwiązany, dział techniczny naprawił usterkę, połączenia od sieci plus zostały odblokowane także SMS autoryzacyjne z banku również wróciły.
W końcu można się cieszyć w pełni z usług jakie oferuje sieć Orange.
Dziękuję również za rady. Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem ze starą siecią przy przenoszeniu numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Może rzeczywiście trzeba poczekać nieco dłużej, natomiast znalazłam jeszcze jeden problem, nie przychodzą do mnie wiadomości autoryzacji z banku, myślisz, że ten problem również sam się rozwiąże? Przełożyłam kartę do innego telefonu i cały czas to samo. 😞
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, zgłoszenie przyjęte od poniedziałku i cisza. W międzyczasie dowiedziałam się, że nie powinno się wyznaczać terminu przeniesienia na weekendy, w moim przypadku system wyznaczył sobotę. Czy istnieje prawdopodobieństwo, że winna jest karta SIM Orange?
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. W takim razie pozostaje tylko czekać, dostałam jedynie informacje, że zgłoszenie jest rozwiązywane jeśli chodzi o awarie z Plusem, co do banku to niestety Orange stwierdził, że żadnych SMS nie dostaje, a bank je wysyła tylko nie wiadomo gdzie. 😞
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Niestety nie ma żadnej blokady włączonej. Jedyne co jest to limit premium. Telefon mam od 3 miesięcy wątpie by była to nagła awaria telefonu (ze sklepu elektronicznego) Niestety numer mam jeden już zarejestrowany. Ponadto byłam już w banku zmienić najpierw na kody zdrapki i ponownie na kody SMS, pani z banku mówiła, że przeważnie to działało i problem zniknął jednak nie w moim przypadku niestety. Mam nadzieję, że po przywróceniu plusa SMS także wrócą.
Pozdrawiam.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »