- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mam problem, zarejestrowalem numer w czerwcu i do dzis nie jest on zarejetrowany co robic?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Owszem, po wysłaniu smsa o treści BONUS dostaniesz właśnie takiego smsa. Zgłaszałem ten błąd już do Orange, ale........do dnie dzisiejszego tego nie poprawili. @rafalo95 jeśli zarejestrowałeś się przed 16 czerwca to BONUS nie będzie Ci przyznany. Promocja ta dotyczy tylko numerów zarejestrowanych w okresie od 16 czerwca do 18 sierpnia 2016 roku. Mam nadzieję że pomogłem 🙂 Jeśli tak to proszę o ................ Pozdrawiam. Myślę że jak coś to temat można "zamknąć". Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rafalo95 zgodnie z regulaminem "Bonus zostanie przyznany w ciągu 24 godzin po wysłaniu prawidłowej komendy na wskazany numer". Tak więc poczekaj te 24 godziny, jak coś to zgłoś reklamację przez Mój Orange. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z rejestracją numeru
Dlaczego twierdzisz że jest niezarejestrowany??? Myślę że masz zarejestrowany numer. Aby to sprawdzić należy wysłać bezpłatnego SMSa o treści „numer” na numer 80190. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
okej sprawdzilem pod tym numerem faktycznie mam zarejestrowany, ale bonusu dalej nie dostalem 1000 minut i "interentów"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a gdy wysyłam smsa po bonusy to mam komunikat ze niepoprawna tresc smsa badz numer jest niezarejsetrowany
sms o tresci BONUS pod numer 80028
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Owszem, po wysłaniu smsa o treści BONUS dostaniesz właśnie takiego smsa. Zgłaszałem ten błąd już do Orange, ale........do dnie dzisiejszego tego nie poprawili. @rafalo95 jeśli zarejestrowałeś się przed 16 czerwca to BONUS nie będzie Ci przyznany. Promocja ta dotyczy tylko numerów zarejestrowanych w okresie od 16 czerwca do 18 sierpnia 2016 roku. Mam nadzieję że pomogłem 🙂 Jeśli tak to proszę o ................ Pozdrawiam. Myślę że jak coś to temat można "zamknąć". Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zarejetrowalem numer okolo 25 czerwca 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rafalo95 zgodnie z regulaminem "Bonus zostanie przyznany w ciągu 24 godzin po wysłaniu prawidłowej komendy na wskazany numer". Tak więc poczekaj te 24 godziny, jak coś to zgłoś reklamację przez Mój Orange. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W tej sytuacji, wejdź na czata lub zadzwoń na infolinię - bezpłatnie możesz zadzwonić z aplikacji Mój Orange, po zalogowaniu się ręcznie - za pomocą loginu i hasła do konta Mój Orange, i wybraniu opcji Połącz z doradcą z ikonki na dole ekranu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ja czekam już póltora miesiaca na przyznanie bonusu 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka