- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś (11:26) przyszedł mi SMS z informacją, że wykorzystałem wszystkie dostępne środki dostępne w ramach pakietu 2GB za 12 zł (na jeden miesiąc). Przez 12 dni mogłem jeszcze korzystać z niego, lecz z ograniczona prędkością (64kb/s). Wysłałem SMS "STOP LEJEK" na 80733. Przyszedł sms zwrotny że "Usługa nie chce lejka została włączona i moge korzystać z pełnej prędkości transferu, Uwaga mozesz przejść w taryfikacje z kąta głównego. Aby tego uniknąć aktywuj nowy pakiet". Zabrało mi 12zł i wcale nie dało mi nowego pakietu. Niby pokazuje mi stary pakiet, ale już bez lejka http://scr.hu/6atv/h9svx . Zadowolony z myślą że mam szybki internet pobierało mi kase za internet przez kilka minut. ok.8zł miałem na kacie po wysłaniu sms-a.
W tej chwili nie mam internetu i ok 20 zł na kącie. Stan mojego konta wynosi 0.03. Jedynym rozwiazaniem jest kupienie karty i doładowanie, ale to co sie stało doprowadza mnie do LEKKIEGO poirytowania. HELP
Pragnę dodać że mam telefon na kartę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z "Stop lejek"
Kontakt z Orange Chat czy telefonicznie z innego numeru, powinni ci to naprawić 😉
Wszystkie operacje są rejestrowane, jak niesłusznie zjadło kasę z konta to zwrócą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z "Stop lejek"
@Kamil123 trochę mętnie zeznaje bo niby "Zabrało mi 12zł i wcale nie dało mi nowego pakietu. ", a screen pokazuje, że jest tylko aktywny (chociaż już wykorzystany!) stary pakiet, więc dlaczego "zabrało mi 12zł"? Awansem na nowy miesiąc?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z "Stop lejek"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z "Stop lejek"
@Kamil123 jak się skończyła Twoja historia i czy któraś z powyższych odpowiedzi okazała się pomocna? Jeżeli tak, to prośba o oznaczenie jej jako rozwiązanie. Ułatwi to innym użytkownikom odnalezienie właśnie Twojego tematu i szybsze rozwiązanie problemu