Nie można wyświetlić tego widżeta.

Problem z "Stop lejek"

ROZWIĄZANE

Poziom 4, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Problem z "Stop lejek"

Dziś  (11:26)  przyszedł mi SMS z informacją, że wykorzystałem wszystkie dostępne środki dostępne w ramach pakietu 2GB za 12 zł (na jeden miesiąc). Przez 12 dni mogłem jeszcze korzystać z niego, lecz z ograniczona prędkością (64kb/s). Wysłałem SMS  "STOP LEJEK" na 80733. Przyszedł sms zwrotny że "Usługa nie chce lejka została włączona i moge korzystać z pełnej prędkości transferu, Uwaga mozesz przejść w taryfikacje z kąta głównego. Aby tego uniknąć aktywuj nowy pakiet". Zabrało mi 12zł i wcale nie dało mi nowego pakietu. Niby pokazuje mi stary pakiet, ale już bez lejka http://scr.hu/6atv/h9svx . Zadowolony z myślą że mam szybki internet pobierało mi  kase za internet  przez kilka minut. ok.8zł miałem na kacie po wysłaniu sms-a.   

W tej chwili nie mam internetu i ok 20 zł na kącie. Stan mojego konta wynosi 0.03. Jedynym rozwiazaniem jest kupienie karty i doładowanie, ale to co sie stało doprowadza mnie do LEKKIEGO poirytowania. HELP

Pragnę dodać że mam telefon na kartę.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Problem z "Stop lejek"

A co tu naprawiać? Jeśli wyłączasz lejek to płacisz z konta głównego jak nie masz innych pakietów. Należało kupić nowy pakiet a nie zdejmować lejek. Błędu wg opisu nie ma jak dla mnie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 ODPOW. 5
Anonim

Nie dotyczy

Problem z "Stop lejek"

Kontakt z Orange Chat czy telefonicznie z innego numeru, powinni ci to naprawić 😉

Wszystkie operacje są rejestrowane, jak niesłusznie zjadło kasę z konta to zwrócą.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Problem z "Stop lejek"

A co tu naprawiać? Jeśli wyłączasz lejek to płacisz z konta głównego jak nie masz innych pakietów. Należało kupić nowy pakiet a nie zdejmować lejek. Błędu wg opisu nie ma jak dla mnie.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 1067
  • 1686
  • 7

Problem z "Stop lejek"

@Kamil123 trochę mętnie zeznaje bo niby "Zabrało mi 12zł i wcale nie dało mi nowego pakietu. ", a screen pokazuje, że jest tylko aktywny (chociaż już wykorzystany!) stary pakiet, więc dlaczego "zabrało mi 12zł"? Awansem na nowy miesiąc?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Problem z "Stop lejek"

Obecnie pakiet 2gb za 12 zł ma domyślny lejek - jeśli skończyły się GB a nie jego ważność, do końca ważności masz lejek. Wysłanie komendy stop lejek powoduje zwiększenie prędkości internetu ale nie aktywację kolejnego pakietu. Jeśli na numerze nie ma innego pakietu na internet, to nie ma co się dziwić że szybko poszło.

Zespół Nasz Orange
  • 1125
  • 8249
  • 81

Problem z "Stop lejek"

@Kamil123 jak się skończyła Twoja historia i czy któraś z powyższych odpowiedzi okazała się pomocna? Jeżeli tak, to prośba o oznaczenie jej jako rozwiązanie. Ułatwi to innym użytkownikom odnalezienie właśnie Twojego tematu i szybsze rozwiązanie problemuEmotikon: Szczęśliwy