Witam
zostałam oszukana przez Orange które twierdzi że wysłałam sms za 30 zl na numer 92550.strona wyszukiwań ZGASLA w trakcie wyszukiwania nie doszło ani do sprzedaży ani do wysłania SMS. .żaden nie przyszedł bo byłby ślad. zostałam więc oszukana jak po pierwsze
zrobiłam już blokadę na sms 5 cio cyfrowe.
nie dostałam ani nie POTWIERDZILAM żadnego sms.
strona już nie istnieje
Orange nie podał mi nazwy strony czyli dostawcy sms twierdząc że Nie WIDZI ŻADNYCH NASZYCH WYSZUKIWAŃ.
(Ci jest nieprawdą )
nie zapłaciłem 30 zl. mam zablokowane dwa numery.
sprawa Nie została jak dla mnie wyjaśniona gdyż Orange udający niewiniatko twierdzi ze nie ma z tym Nic WSPÓLNEGO nie potrafi wskazać mi kto stoi po drugiej stronie numeru 92550 jak to może być sto rzeczy
szukam WSZYSTKICH CO ZNALEŹLI SIĘ W MOJEJ SYTUACJI
zamierzam zgłosić do prokuratury wniosek o kradzieży. nie mam pomysłu na Orange ale myślę że Pan @Piotrekk85 znajdzie jakąś podpowiedź. dziękuję panu za bardzo szybkie odpowiedzi chyba Pan ma gorącą linię z orange gdyż odpowiada Pan po 8 min...
Prokuratura to długa droga, może zacznij od rzecznika praw konsumenta?
Uwaga! Pod żadnym pozorem nie odpowiadaj na SMS-a z numeru 92550
szukałam filmu którego nie było na żadnej sprawdzonej stronie. wpadłam na jedna, postanowilam założyć "bezpłatne konto", podałam numer telefonu. (…)
Ludzie, błagam… Dziewczyno, masz 18 lat - gdyby to zrobił mój młodszy, dziesięcioletni syn, może bym zrozumiał, ale tak? Wiadomo nie od dziś, że wszystkie "strony z filmami" (czy dowolną inną zawartością) żądające przy rejestracji podania numeru telefonu to oszuści.
W czasach, kiedy telefon służy już do tak wielu rzeczy, kiedy mamy w nim listy kontaktów, numery kont bankowych, możliwości wysyłania drogich SMS-ów, kiedy coraz częściej ludzie PŁACĄ za pomocą telefonów trzeba się naprawdę dobrze zastanowić, zanim "gdzieś w Internecie" poda się ten numer.