- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z lte i 3g od 31.12.2019
A tu świeżutkie dopiero co zrobione może jakiś pożal się BOZE ynteligent z Orange o większej inteligencji niż ich bot się wypowie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A tu kolejny od pętli szczęśliwickiej gdzie naprawdę super wyniki do Grójeckiej gdzie po drodze badziewie No ale tak problemu nie ma
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jarema1987ciesz się że masz ponad 1Mbs mobilne. Jak wprowadzą powszechne 5G+ to nawet tego nie będzie przez kilka lat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 żadne pocieszenie zwłaszcza że oszolomy ciągle twierdzą że wszystko ok jest
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jarema1987napisał(-a)@andrzej1441 żadne pocieszenie zwłaszcza że oszolomy ciągle twierdzą że wszystko ok jest
Nie wiem jakich "oszołomów" masz na myśli, ale serio, co Twoim zdaniem jest nie OK? Nie każdy z uporem maniaka puszcza w kółko speedtest na sieci komórkowej, w dodatku jednocześnie śledząc w tle najnowsze plotki i stan sieci. Zupełnie nie rozumiem co chcesz osiągnąć publikując te testy. Coś próbujesz udowodnić? Co w takim razie? Zamiast zamieszczać kolejne linki do filmików na YT dokumentujących swoje działania, napisz wyraźnie co, według Ciebie, one ilustrują. Domyślam się, że nie jesteś zadowolony z działania sieci Orange, ale chyba rozumiesz że żalisz się tu tylko innym klientom, operator nawet nie odnotowuje Twojej aktywności na NO a tym bardziej nic w tej sprawie(?) nie zrobi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A tu z jerozolimskich
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I kolejny dzien a konsultanci tylko pogarszaja sprawe nie ukrywam ze padlo sporo nie odpowiednich slow ale to za chwile w pkt do pytan
1.kiedy wasze lte lub 3g zacznie dzialac znow normalnie?
Konsultant: mamy przeciazenia
Ja:od konca 2019?
Konsultant: wszystko jest sprawne tylko sa male przeciazenia
No slag mnie juz trafil no i poszlo troche niecenzury ale odpowiedz na drugie to naprawde nie wiem skad takich ludzizatrudniaja
2.od konca 2019 conajmniej 6 razy obiecywaliscie modernizacje nadajnikow czy zostala zrobiona?
Konsultant: przeciez mowie panu ze sa przeciazenia
I sie rozlaczyla.
sprobuje jeszcze pozniej jak ochlonne bo na ta chwile to na dziendobry bym poslal wiache laciny takiemu niewinnemu konsultantowi zal ze staczaja sie juz na poziom ktory trudno okreslic i jak dla mnie wstyd nawet to badziewie komukolwiek polecic
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U nas na podkarpaciu problem jest znany jesli chodzi o LTE przeważnie problem wystepuje w godzinach popołudniowych lub weekendy to jest przeciążenie nadajnika lub nadajników.Sprawa jest znana i zgłaszana ale czy bedzie jakieś rozwiązanie tego nikt do tej chwili nie wie.