- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z MNP: Zlecenie u innego operatora; - Plus blokuje przeniesienie do Orange
Panowie. Nie wymyśliłem sobię tych wpisów. Macie dowód z mojej aplikacji, kiedy przechodziłem z Orange ( nju) do plusa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z MNP: Zlecenie u innego operatora; - Plus blokuje przeniesienie do Orange
Ale przecież tu nie chodzi o dane osobowe.
W smsie jest dość jasno podany powód odmowy - otwarty inny wniosek o przeniesienie numeru. 2 jednocześnie nie mogą się procesować.
Pewnie przenosiłeś z Orange do Plusa (lub od innego dawcy) i zaraz potem od razu z Plusa do Orange, gdy pierwszy proces jeszcze nie zostal zamkniety i stad odmowa.
Upewnij sie w Plusie, ze proces jest zamkniety, a nastepnie ponów wniosek w Orange. No chyba, że inna kombinacja. Robiłeś jakąś symulację oferty w innej sieci, zamówienie sie utworzyło, ale go nie odebrałeś. Może nadal wisieć jako otwarte i blokować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
na dodatek ciagle taki mam komunikat mimo ze ani w plus ani w orange nie jest procesowany żaden wniosek o przeniesienie numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie też taki komunikat miałem i musiałem czekać. Po jakiś 3 tygodniach nie było już tego komunikatu i złożyłem wniosek ponownie i numery się przeniosły. Nic nie jesteś w stanie zrobić wystarczy cierpliwie poczekać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@supperless4napisał(-a)
na dodatek ciagle taki mam komunikat mimo ze ani w plus ani w orange nie jest procesowany żaden wniosek o przeniesienie numeru
Hmm, to może zamiast odbijać się od salonu do salonu, zadzwoń na infolinie jedną i drugą?
Czasem tamci widzą i wiedzą więcej niż w salonie..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic nie dzwoń ani nie pisz bo to nic nie da. Jeżeli numer był w Orange potem był przeniesiony do innej sieci i jednak zdecydowano o powrocie to wniosek trzeba złożyć po 48H
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912napisał(-a)Nic nie dzwoń ani nie pisz bo to nic nie da. Jeżeli numer był w Orange potem był przeniesiony do innej sieci i jednak zdecydowano o powrocie to wniosek trzeba złożyć po 48H
no tak, ale kolega pisze o 2 tygodniach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)Panowie. Nie wymyśliłem sobię tych wpisów. Macie dowód z mojej aplikacji, kiedy przechodziłem z Orange ( nju) do plusa.
Pesel jest weryfikowany, ale zastrzeżenie Pesel nie ma wpływu na proces MNP. Zastrzeżenie Pesel blokuje wymianę karty. Przenoszenie numeru jest traktowana jako nowa sprzedaż i wydanie karty, a nie jej wymiana.
- « Poprzedni
- Następny »