Próba odzyskania usuniętego numeru

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 260
  • 959
  • 1

Ja próbowałam przywrócić na oryginalną SIM numer z 2017 roku czyli po 9 latach od jego utraty i gdyby nie to że jest używany przez kogoś najpewniej jako karta w routerze czy czyms innym to by sie udało, także zawsze jest jakaś nadzieja, szczególnie że stracony niedawno. Ja zapomnialam zarejestrować go na swoje dane ale dopiero po 9 latach byłam na tyle kumata żeby sprobowac go odzyskać 😆. W moim przypadku niestety kupiłam złoty numer nowy.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 13
  • 37
  • 0

Hej, dzięki za twoją odpowiedź, kojarzę cię ze starych wątków, które czytałem.

Jestem pozytywnie zaskoczony ilością odpowiedzi, przerosło to moje oczekiwania. Spodziewałem się raczej, że forum jest już mocno nieaktywne w porównaniu do lat ubiegłych. Wątki o podobnej tematyce były datowane na 4-6 lat wstecz, stąd moje niskie oczekiwania + fakt, że w obecnych czasach forum jest mocno wygasłą i przedawnioną formą komunikacji.

Jeżeli wszystko zawiedzie to po prostu się poddam i zbuntuję się wobec orange, już nigdy nic nie będę u nich miał. Tą zasadę 30 dni jakiś d*bil wymyślił... A złoty numer kupię sobie oryginalnie z virgin mobile albo plusa. Orange jako jedyny ma tą zasadę więc lepiej unikać ich starterów.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9963
  • 41924
  • 343

@walecznalamanapisał(-a)

...

w obecnych czasach forum jest mocno wygasłą i przedawnioną formą komunikacji.

...

No nie, pogłoski o naszej śmierci są mocno przesadzone. Gdybyś zapytał tu przed aktywacją... No a tak to trochę musztarda po obiedzie. Oczywiście nikt cię nie będzie siłą w Orange trzymał: widzisz gdzie indziej coś co ci lepiej pasuje to nie rozumiem czemu miałbyś się wahać. A jeśli uważasz że jakiś aspekt usług Operatora można zorganizować lepiej to zgłoś taki pomysł - jest stosowny dział na forum. 

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 13
  • 37
  • 0

Bardzo doceniam wasze odpowiedzi, dziękuję.

Przepraszam, to wtrącenie z mojej strony o odejściu z orange było trochę niepotrzebne, mało merytoryczne i niestosowne. Po prostu takie emocje mi towarzyszyły. Oczywiście jest to moja wina, że numer został usunięty, powinienem zapoznać się wcześniej z warunkami świadczenia usług i regulaminem rejestracji kart sim. Byłem zapracowany i założyłem, że jest jak u innych operatorów.

Sugerujesz, że te nasze "luźne" i nieformalne wpisy na tym forum mają jakąś moc sprawczą i powiązanie z osobami decyzyjnymi w orange? Myślałem, że nie mają żadnej. Być może jestem w błędzie, czytałem tylko wątki, które dotyczyły mojego problemu, nie "zwiedziłem" całego forum.