Nie można wyświetlić tego widżeta.

Potężne zmiany w ofercie na kartę!

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 441
  • 1616
  • 1

Wystarczy na ten temat likwidacji byłych korzystnych zmian ,porozmawiać z seniorami w rodzinach , żeby poznać ich opinie .

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 528
  • 1854
  • 3

@jan1napisał(-a)

Wystarczy na ten temat likwidacji byłych korzystnych zmian ,porozmawiać z seniorami w rodzinach , żeby poznać ich opinie .

A też kiedy zaproponujesz seniorowi dobrą tańszą alternatywę, to oni nie będą z obecnej sieci odchodzić. Zauważyłem że u starszych jest takie trochę większe przywiązanie do sieci.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6982
  • 28641
  • 228

Moi seniorzy ograniczają się do używania telefonu (jako telefonu - do rozmów). Pod pewnym naciskiem są jeszcze w stanie ogarnąć obrazki jako takie. Można ich namówić na używanie komunikatora, pokazując że w ten sposób mogą filmiki ze swoimi wnukami oglądać regularnie. Ale kwestie interakcji z operatorem, takim czy innym, są całkowicie poza ich zasięgiem. Ja to muszę ogarnąć, i to tak, żeby nic nie musieli robić. Literalnie nic. Ne muszę dodawać, że wobec tego prostota oferty jest dla mnie, zwłaszcza w kontekście seniora, priorytetem absolutnym. Nie miałbym ani czasu ani ochoty na taką gimnastykę, jakiej wymaga OFNK. Tak że w kontekście tych zmian nie mam co ich o nic pytać bo nawet pytania by nie zrozumieli, ani tym bardziej moich intencji jako pytającego.