Nie można wyświetlić tego widżeta.

Potężne zmiany w ofercie na kartę!

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 441
  • 1628
  • 1

Wystarczy na ten temat likwidacji byłych korzystnych zmian ,porozmawiać z seniorami w rodzinach , żeby poznać ich opinie .

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 528
  • 1855
  • 3

@jan1napisał(-a)

Wystarczy na ten temat likwidacji byłych korzystnych zmian ,porozmawiać z seniorami w rodzinach , żeby poznać ich opinie .

A też kiedy zaproponujesz seniorowi dobrą tańszą alternatywę, to oni nie będą z obecnej sieci odchodzić. Zauważyłem że u starszych jest takie trochę większe przywiązanie do sieci.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7029
  • 28837
  • 230

Moi seniorzy ograniczają się do używania telefonu (jako telefonu - do rozmów). Pod pewnym naciskiem są jeszcze w stanie ogarnąć obrazki jako takie. Można ich namówić na używanie komunikatora, pokazując że w ten sposób mogą filmiki ze swoimi wnukami oglądać regularnie. Ale kwestie interakcji z operatorem, takim czy innym, są całkowicie poza ich zasięgiem. Ja to muszę ogarnąć, i to tak, żeby nic nie musieli robić. Literalnie nic. Ne muszę dodawać, że wobec tego prostota oferty jest dla mnie, zwłaszcza w kontekście seniora, priorytetem absolutnym. Nie miałbym ani czasu ani ochoty na taką gimnastykę, jakiej wymaga OFNK. Tak że w kontekście tych zmian nie mam co ich o nic pytać bo nawet pytania by nie zrozumieli, ani tym bardziej moich intencji jako pytającego.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1897
  • 6709
  • 75

Niezapowiedziane skrócenie zawieszenia z 93 dni na 31 dni NL cyklicznego z powodu braku środków na odnowienie usługi już z działa.

Jak zawieszenie wypadło o północy z 2/3.03.2025 mogło wyzerować wszelkie GB w NL.

Reklamacja poszła.

Nic nie kombinuję i nie aktywuję żadnego NL do czasu rozpatrzenia reklamacji, aby jak najwięcej zyskać przy uznaniu reklamacji.

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 18
  • 58
  • 0

Przynajmniej zostawili nielimitowane rozmowy na 1 dzień za 1 zł. Dopiero dzisiaj się skapnąłem, że taka usługa nadal jest.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 579
  • 1129
  • 4

@kryceknapisał(-a)

Przynajmniej zostawili nielimitowane rozmowy na 1 dzień za 1 zł. Dopiero dzisiaj się skapnąłem, że taka usługa nadal jest.

Żebyśmy się dobrze zrozumieli - masz na myśli oczywiście połączenia TYLKO do sieci komórkowych (bez stacjonarnych)? 🤔