- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potężne zmiany w ofercie na kartę!
@ketrasaArturNie ma extra 10GB za doładowanie online.
Można otrzymać niespodziankę, która nie ma regulaminu. Raz się dostanie raz nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Według apki To jest promocja extra GB bez konca.
W aplikacji takie powiadomienie o extra GB bez końca
a po kliknięciu w1 lub 3 powiadomienie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 dzięki za wyjaśnienie. Ewidentnie nacisk na zakup doładowań przez apkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś doładowałem za 5 zł i przyznało mi 15gb. Doładowanie w apce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niech ktoś sprawdzi na starterze online
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiadomo w jakim kierunku to wszystko zmierza , bo cel uświęca środki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912napisał(-a)Niech ktoś sprawdzi na starterze online
Startery Online dają za 5 zł w apce 35GB (5+20+10)
5GB - promocja Internet za online doładowania Orange dla wszystkich w OFnK (1zł - 1GB)
20GB - extra 20GB za online doładowania Orange dla dedykowanych starterów online
10GB - Extra GB bez końca
PS. Żeby otrzymywać powiadomienia to na marketing Orange zapewne trzeba wyrazić zgodę.
Zgodę najlepiej dać i utrzymywać tylko na jednym numerze. Kartę z tym numer to mamy w smartfonie z apką a numer może dodatkowo służyć do weryfikacji SMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć wszystkim,
w związku ze zmianami mam pytanie co mogę zrobić by nie stracić około 3000GB uzbieranej z usługi "Bez Limitu za 25zł. (dotychczas)? Oczywiście oprócz przejścia na usługę za 31zł.?
W mojej aplikacji w pozycji: Więcej > Pakiety i usługi > Usługi bez limitu jest pozycja "Rozmowy bez limitu do komórkowych (cykliczne)" za 25zł na 31 dni, bez pakietu internetowego. Czy ten Pakiet utrzyma mi zdobyte GB? 3000Gb to dużo i myślę że starczy mi nawet na kilka lat.
Druga opcja to pożegnać się z tymi 3000GB i przejść na doładowania za 25zł. (czyli jak dotychczas) za co będę otrzymywać 25GB na miesiąc i będą się sumować od nowa w innej puli. Po doładowaniu mogę dokupić pakiet o nazwie "multipakiet 2GB" za 20zł. lub Pakiet 200 za 14zł. na 31 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bushmankontrolować konto złotówkowe, aby nie dochodziło do automatycznego odnowienia nowym NL cyklicznym, nie chcemy tego. Utrzymywać cykliczny NL w stanie zawieszenia przywracając go na kilka dni przez aktywację NL jednorazowego. Może korzystanie z samych darmowych jednorazowych NL do tego wystarczy.
Do rozmów lepszy jest pakiet za 14 zł, bo multipakiet wyklucza się z NL.
Zamiast czekać na NL cykliczny za 31 zł można zacząć od NL cyklicznego na próbę z 15 GB.
Można manewrować NL i pakietem za 14 zł ale to tylko dla tych co wiedzą co robią.
Osobiście po wykorzystaniu wszystkich 5 cyklicznych na próbę włączyłbym cykliczny NL za 93 zl, aby nigdy nie doszło do automatycznego odnowienia. Jednorazowe na próbę zostawiłbym na później do naprzemiennego korzystania z pakietem za 14 zł.
PS. Korzystając na przemian z NL na próbę za 15 z pakietem za 14 zł mamy 20 miesięcy spokoju za 290 zł i nic nie tracimy a zyskujemy doładowując online Orange za 5 zł kiedy trzeba, tak aby nie dochodziło do automatycznego odnowienia NL i mieć wystarczającą liczbę GB za doładowanie, gdy NL jest zawieszony a GB z pakietu internetowego NL zawieszone.
GB za doładowanie będą zawsze ważne jak ostatniego dnia ważności dowolnego NL uruchamiamy pakiet za 14 zł i analogicznie ostatniego dnia ważności pakietu za 14 zł uruchamiamy NL na próbę lub dowolny inny.
- « Poprzedni
- Następny »