- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potężne zmiany w ofercie na kartę!
dzięki za info 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie doładowania przez aplikację lub stronę:
https://doladowania.orange.pl/
przedłużają ważność GB z doładowań i są naliczane według nowej zasady, 1 zł z doładowania, to 1 GB.
Kody doładowujące z wydruków z terminala tylko uzupełniają stan środków na koncie głównym oraz wydłużają czas ważności konta głównego. Po takim doładowaniu nie są dodawane są GB z doładowań ani nie jest wydłużany ich czas ważności.
Jeszcze przed zmianą, która nastąpiła 20 stycznia, doładowałem swoje numery według starej zasady. Posypie się teraz trochę zgłoszeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam .
@ketrasaArtur. czy możesz doprecyzować od kiedy (data)
po doładowaniu , już nie wydłuża się o ilość dni z doładowania ważność konta głównego na rozmowy.
Co masz na myśli , pisząc że posypie się teraz trochę zgłoszeń ?
Dziekuję i pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441a ja wolę inną submarkę gdzie płaci się 5 zł i ma się od razu konto ważne rok. do tego można zakupić co jakiś czas pakiet za 3zł albo za 9 zł i dokupowywać 1 GB za 1 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Windowv2napisał(-a)@andrzej1441a ja wolę inną submarkę gdzie płaci się 5 zł i ma się od razu konto ważne rok. do tego można zakupić co jakiś czas pakiet za 3zł albo za 9 zł i dokupowywać 1 GB za 1 zł.
W dodatku aktywacja tego pakietu za 3PLN wydłuża ważność konta o kolejny rok. Utrzymanie numeru jest wtedy praktycznie za darmo, trzy doładowania po 5PLN wystarczą na osiem lat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I co z tego, że wolisz submarkę na W. Jeśli tobie wystarcza tak mało internetu typu 1GB na miesiąc to spoko. Orange jest przede wszystkim nastawione na internet. Nigdzie nie ma praktycznie możliwości dostania 1000gb z rwk za przeniesienie numeru z innej sieci za 0 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912A to zapasowa karta, na głównej to mam ten pakiet co daje bez limitu i extra GB a potem przejdę do Nju mobile za 19 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1napisał(-a)Witam .
@ketrasaArtur. czy możesz doprecyzować od kiedy (data)
po doładowaniu , już nie wydłuża się o ilość dni z doładowania ważność konta głównego na rozmowy.
Co masz na myśli , pisząc że posypie się teraz trochę zgłoszeń ?
Dziekuję i pozdrawiam.
Zmiany w doładowaniach są od 20 stycznia. Wcześniej nie było tematu, ani sam nie sprawdzałem, jak po zmianach wyglądają doładowania z różnych źródeł.
Zgłoszenia w sprawie doładowań będą, bo Orange jakoś bez większej informacji wprowadza zmiany, a raczej rezygnacje z promocji GB z doładowań, tak usłyszałem na infolinii. Sprawą się zainteresowałem z powodu tematu:
https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Bonusowe-GB-za-do%C5%82adowania/m-p/420274
Orange informował o zmianach promocji 10 GB i nowych naliczaniach GB za doładowania z aplikacji lub ze strony. O kodach z wydruku z terminala, czy doładowaniach bankowych i rezygnacji z promocji GB z doładowań nie było informacji, a zmiana nastąpiła.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur jeszcze raz bardzo tobie dziękuję za tak szczegółowe wyjaśnienia , ja jeszcze przed obowiązującymi zmianami przed 20 stycznia br. , mając już wszystko przedłużone do 2027 r. , i doładowując konto gł. za 100zł. przedłużono mi wtedy o 5 m-cy konto gł. i GB internetu , po zgłoszonej mojej reklamacji . A teraz po zmianach 20 stycznia , piszesz że konto gł. się nie przedłuża po doładowaniu.
Dziękuję i pozdrawiam.
- « Poprzedni
- Następny »