Nie można wyświetlić tego widżeta.

Potężne zmiany w ofercie na kartę!

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19820
  • 57373
  • 782

@klient5 jest informacja o zmianach cen w ofercie na kartę:

https://www.orange.pl/omnibook/zmieniamy-regulaminy-uslug-w-orange-na-karte

https://www.orange.pl/omnibook/zmieniamy-ceny-polaczen-krajowych-minuta-rozmowy-sms-mms-i-polaczenia...

Tak więc zmiany w ofercie i cenniku są podawane na stronie Orange.

Żaden klient nie jest zadowolony z podwyżek. Konkurencja nie zawsze ma lepsze oferty, nawet po zmianach cen. Dyskusja na temat zmian w ofercie na kartę:

https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Pot%C4%99%C5%BCne-zmiany-w-ofercie-na-kart%C4%99/m-p/410666

Jak korzystasz z forum, ot tu często też są publikowane posty użytkowników, którzy trafili na informację o zmianach w ofertach.

* Przeniesienie wpisu z innego wątku - Bartłomiej

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 306
  • 1201
  • 5

15GB w najtańszym miesięcznym pakiecie NL, czyli nawet więcej za więcej nie będzie ☹️

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 551
  • 1060
  • 3

Po tych zmianach na DUŻO gorsze szukam alternatywy dla moich seniorów... Już o tym wspominałem w innym wątku. 

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 10
  • 22
  • 0

Nie będzie już No Limit za 1zł/dzień i 3zł/3dni? To czas szukać nowej sieci, bo tylko te pakiety były przekonujące do pozostania w Orange.

• 19820
  • 57373
  • 782

@Aniaczy jesteś pewny, że konkurencja ma lepiej? Zanim się pożegnasz z Orange, przeanalizuj konkurencję. Mimo, że Orange robi takie zmiany, to nadal ma konkurencyjną ofertę w stosunku do innych operatorów, no chyba, że chcesz iść do wirtualnych, ale takiego ruch nie polecam szczególnie jak masz główny numer.

• 507
  • 1775
  • 3

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Aniaczy jesteś pewny, że konkurencja ma lepiej? Zanim się pożegnasz z Orange, przeanalizuj konkurencję. Mimo, że Orange robi takie zmiany, to nadal ma konkurencyjną ofertę w stosunku do innych operatorów, no chyba, że chcesz iść do wirtualnych, ale takiego ruch nie polecam szczególnie jak masz główny numer.

Dlaczego mówisz że niepolecasz operatorów mvno?

• 551
  • 1060
  • 3

Niestety muszę stwierdzić, że likwidacja pakietów za 1zł i tych nieco większych, to strzał w kolano oragne!!!

Mam w rodzinie osoby, które z tego korzystały, a teraz od 13.01.2025 zostaną z NICZYM!!!

Niestety rachunek jest prosty - żegnaj orange!...

• 551
  • 1060
  • 3

@ketrasaArturnapisał(-a)

Tak ma lepiej - oczywiście w temacie tanich połączeń. Napisałem w innym poście gdzie, ale to zostało wywalone... Więc napiszę - u tych, co dają kody w gazecie 😉

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 12
  • 7
  • 0

Może warto do Nju 3 numery 57 zł. (zastanawiam się od 23.01.2025 w Orange 93  zł)

• 19820
  • 57373
  • 782

@krzys225 zawsze to tańsze rozwiązanie.