Nie można wyświetlić tego widżeta.

Potężne zmiany w ofercie na kartę!

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1782
  • 6266
  • 71

Najgorzej, że punkt:

- nie będzie możliwości włączenia opcji cenowej w wersji na 1, 3, 5 i 10 dni;

oznacza likwidację NL na krótki termin.

Na krócej pozostanie tylko na 7 dni za 10 zł.

W końcu zapewnie będę wykorzystywał pakiety minut w ODNOWIE.

Oraz przyjdzie może znowu korzystać z usług przedłużających.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 388
  • 1405
  • 1

Witam wszystkich. 

Od dzisiaj (?) w Orange  free na kartę  przez przypadek zobaczyłem , że jest nowa stawka 79 gr za minutę połączenia , nie otrzymałem żadnych komunikatów od Orange np. SMS-em . Rozumiem podwyżki opłat , ale nie rozumiem , dlaczego się o tym nie informuje klienta z wyprzedzeniem obowiązywania nowej opłaty.

Pozdrawiam. 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32748
  • 38589
  • 1385

@jan1 - smsy i listy były na przełomie września i października.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 5
  • 12
  • 0

A tak właśnie rozważałem zmianę NL za 25zł na droższy wariant - akurat jak się rozmyśliłem to usłyszeli i postanowili zdecydować za mnie, jak miło. 😋

Od "zmienamy regulamin" wolałbym sam nowy regulamin do przeczytania ale to pewnie dopiero w styczniu.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 388
  • 1405
  • 1

@Piotrekk85napisał(-a)
@jan1- smsy i listy były na przełomie września i października.

Jeden sms który otrzymałem , to ten , wtedy obowiązujący , że zmienia się opłata z 49 gr. na 59gr. za min . połączenia (chyba na przełomie sierpnia i września)  Natomiast na nową obecnie obowiązującą stawkę za min.rozmowy 79gr  -  nie miałem żadnej wiadomości SMS , żadnego listu.  Czy ktoś z was  otrzymał taką wcześniejszą informację wyprzedzającą  ?

Pozdrawiam  .

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 350
  • 1438
  • 6

"Dostosowujemy ofertę Orange na kartę do standardów rynkowych" - fantastyczna argumentacja... Tylko pogratulować autorom tego tekstu poczucia humoru...

Taki operator jak Orange powinien tworzyć standardy a nie dostosowywać się do nich. To kto je ustala? Zieloni, fioletowi, fuksjowi?

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19506
  • 56437
  • 767

Bez pakietów NL ceny za połączenie wiadomości i transmisję danych wysokie. Porównywałem czeskie ceny starterów, to podobną cena w roamingu 👍🤗

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 806
  • 3065
  • 25

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 264
  • 969
  • 3

Dawniej to dbali o starych klientów i obniżali ceny, żeby ich mieć więcej, a teraz...

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 350
  • 1438
  • 6

@Glutnapisał(-a)

Dawniej to dbali o starych klientów i obniżali ceny, żeby ich mieć więcej, a teraz...

a teraz dostosowują się do standardów rynkowych jakiekolwiek by one nie były... siła wyższa po prostu 😉