- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po zakupie startera mnóstwo połączeń z nieznanych numerów
@agnieszkavnapisał(-a)Powinno być ograniczenie ilości posiadanych numerów a ceny starterów powinny być wyższe
...
Zawsze możesz zgłosić taki pomysł, jest do tego osobny dział na tym forum.
PS. Miałem podobny problem, a właściwie miał go mój ojciec i było to na numerze innego operatora. Twoje subiektywne przeświadczenie że problem jest ograniczony do numerów Orange jest oparty na subiektywnym i anegdotycznym przykładzie. Zresztą przecież numery swobodnie się pomiędzy sieciami przemieszczają a problem występuje wszędzie. Ojciec nigdy sobie z problemem nie poradził, do końca życia z tym się borykał. Abonamentu wraz z numerem pozbyłem się dopiero po jego śmierci. Nie sądzę by cię to pocieszyło, ale trochę tak się zachowujesz jakby to tobie osobiście ktoś chciał dokuczyć, i my jesteśmy temu winni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po zakupie startera mnóstwo połączeń z nieznanych numerów
@agnieszkav jest ograniczenie rejestracji nr na jeden pesel, ale i tak to nic nie daje, zmień numer w aplikacji czy na portalu, problem ustąpi, ja jakbym miał taki nr w prepaid, to bym go z marszu zmienił, narzekanie na forum nic ci nie da, to konsultanci Orange nie pracują, połączenie z BOK Orange jest bezpłatne, opisz szczegółowo problem, powinni zmienić nr za darmo, oczywiście porządnie opisz sytuację, Firmy Windykacyjne opierają się na numerze klienta i nie będą cię nękać po zmianie numeru 😎
- « Poprzedni
- Następny »