Nie można wyświetlić tego widżeta.

Połączenie z darmowym wi-fi

Poziom 4, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Proszę o pomoc z połączenie darmowego WiF

6 ODPOW. 6

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32764
  • 38697
  • 1388

W ofercie na kartę ta usługa nie jest dostępna. Jeśli masz inne usługi w Orange, to napisz jakiego rodzaju.

Anonim

Nie dotyczy

Karolvia18 napisał(-a):
Proszę o pomoc z połączenie darmowego WiF

@Karolvia18, poprzez zakładkę z forum Mój Orange, masz taką możliwość. Ja mam na pierwszej odsłonie, po zalogowaniu. Tak to wygląda:

WiFi.JPG

Proces aktywacji nie powinien sprawiać trudności. Zgody muszą być zaznaczone. 

Nie sugeruj się moimi, bo ja już mam, ale podobnie to wygląda.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32764
  • 38697
  • 1388

@Anonim: taka zakładka jest na koncie usług stacjonarnych. Masz ją również w ofercie na kartę (w takim dziale jesteśmy)?
Anonim

Nie dotyczy

Jak jest dokonywana edycja etykiety w temacie, to przepraszam, ale nie mam zdolności telepatycznych. Mój wpis był wcześniej.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5488
  • 18311
  • 186

@Karolvia18 to co wskazał @Anonim to podstawa, którą trzeba przeprowadzić żeby później móc zalogować się do pasma publicznego udostępnianego przez użytkowników Orange, którzy będąc klientami Orange wyrażą zgodę na to by ich router/ modem umożliwiał innym użytkownikom korzystanie z Darmowego Orange WiFi. Czyli trzeba aktywować tę usługę, ustanowić login i hasło.

Zespół Nasz Orange
  • 1125
  • 8144
  • 81

@Karolvia18 Czy udało się problem rozwiązać i czy któraś z powyższych odpowiedzi okazała się pomocna? Jeżeli tak, to zachęcam Cię do oznaczenia jednej - najbardziej pomocnej, jako rozwiązanie. Ułatwi to innym użytkownikom odnalezienie właśnie Twojego tematu i szybsze rozwiązanie problemu Emotikon: Szczęśliwy