- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
Niby tak, ale niedługo mam imieniny i pewnie dostanę możliwość włączenia nolimitu za połowę ceny. W obecnej sytuacji nie będę w stanie wykorzystać internetu z tego pakietu, gdyż mam ponad 150 GB bonusu. Nawet @Jarek chyba kiedyś stwierdził, że tak nie powinno być (oczywiście była to jego prywatna opinia).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
@Katani1napisał(-a)Niby tak, ale niedługo mam imieniny i pewnie dostanę możliwość włączenia nolimitu za połowę ceny. W obecnej sytuacji nie będę w stanie wykorzystać internetu z tego pakietu, gdyż mam ponad 150 GB bonusu. Nawet @Jarek chyba kiedyś stwierdził, że tak nie powinno być (oczywiście była to jego prywatna opinia).
A mnie było szkoda nawet połowę ceny bo bardzo niejasny był SMS i trudno było rozszyfrować o jaki dokładnie pakiet chodzi, żebyś nie był zaskoczony. Przekalkulowałem i doszedłem do wniosku, że nie opłaca się nawet na karcie na której nie mam cyklu. Dla celów mobilnych wystarczą mi bonusy za doładowania i masz Minuty i SMS. Na cykl jest druga karta domowa ze środków przelanych SMS z pierwszej i tu już na pewno pakietu urodzinowego nie zamierzam włączać, bo więcej stracę niż zyskam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
Witam.
Ja się wcale nie denerwuję , tylko chodzi mi o to że jeżeli w całym pakiecie są ;
1)rozmowy i sms bez limitu
2) internet MB
to kupując w/w usługę powiniem otrzymać zawartość wszystkich składników pakietu niezależnie od tego co już mam a czego jeszcze nie mam.A w regulaminie w /w usługi w punkcie nr 24 pisze że usługa działa w pierwszej kolejności przed transferem danych realizowanym w ramach środków zgromadzonych na koncie promocyjnym czy koncie głównym.Nie chcę się powtarzać co już pisałem ale Orange nie gra uczciwie w tym przypadku gdyż raz daje internet a potem zabiera internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
No tak w każdym momencie bonusy mogą być zgodne z ofertą jaka jest ciągle dostępna na stronie gdy się sprawdza co to za taryfa
Oferujemy Ci:
•1 gr/100 kb Internet•29 gr stawka za połączenia na numery komórkowe i stacjonarne
•20 gr stawka za SMS do wszystkich sieci
•40 gr stawka za MMS do wszystkich sieci
Doładuj konto za pośrednictwem Mój Orange i trzymaj od nas Bonus w postaci dodatkowego pakietu danych i bądź cały czas Online.
Bonusy za doładowania:
• 5 zł = 48,8 MB. Bonus za transfer danych- 152 MB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 250 MB
•10 zł = 97,7 MB. Bonus za transfer danych- 152 MB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 500 MB
•25 zł = 244,1 MB. Bonus za transfer danych- 1,01 GB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 5 GB
•30 zł = 293,0 MB. Bonus za transfer danych- 1,01 GB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 5GB
•50 zł = 488,3 MB. Bonus za transfer danych- 2,27 GB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 12GB
•100 zł = 976,6 MB. Bonus za transfer danych- 6 GB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 30GB
Możesz zmienić swój plan taryfowy w każdej chwili za pośrednictwem Mój Orange.
W Orange lubimy robić prezenty. Ciesz się wolnością razem nami i korzystaj z Internetu jeszcze więcej.
Reszta to chwyt marketingowy z którego można się wycofać.
Tak można rozumieć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
Trochę żartując to wszystko co już napisane jest stare.
Nowe są nieopisane i jak się wie to trzeba z tego korzystać.
Ewentualnie trzeba czytać miedzy wierszami. Mieć ogólne pojęcie o algorytmach i handlować na allegro na słupa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety na kartę
Witam.
Moja reklamacja została rozpatrzona pozytywnie , zwrócono mi gotówkę , wyłączając jednocześnie pakiet rozmowy i sms bez limitu + GB . Ponieważ dzwoniąc do BOK na *100 rozmowy są nagrywane , to zawsze można dużo sobie wyjaśnić .
- « Poprzedni
- Następny »